Šta ste radili danas?Sedmi deo...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kengur je napisao(la):
Razumem ja sve to, ali ako imate još 5 dana pa onda tu ima i dosta ::novac::
Zar ne ?

Dosta još ::novac:: za naftu.Ode do sada više od 1500lit
Post je spojen: [time]1290026311[/time]

Ceo dan po slavama :D Na 4 mesta i na kraju ponovo svratio u "možda" buduću tazbinu, na slavu... :haha: Trebaće mi par dana da prevarim svu hranu :haha: :haha: :haha: :haha:

Bio do grada... onda ciscenje beraca i spremanje za parkiranje do sledece sezone! i malo pre me zvao instruktor sutra voznja kamiona to je tezak smor! a sada ucenje testova za polaganje!

Bolestan sam pa sam jutros išao kod doktora a ostatak dana dana preležao, sad sam se malo pridigao pa ponovo u krevet... ::lose:: ::lose:: ::lose:: ::lose::

bio na fakultetu od 7 do 4 posle podne , pa onda spakovao stvari i otisao na bus krenuo u B.Topolu iz NS u 5 i stigao kuci u 7 i nesto razlog je saobracajna nesreca ispred siriga ,kamion se preprecio na putu i nije se moglo proci, al srecom niko nije stradao. Ispred Siriga imaju neki staklenici-plastenici i tu je kamion damper kipovao sljunak (po danu) i jedan kolega kamiondzija je cekao da ovaj iskipuje (solidarisao se sa ovim sto vozi dampera) , kako je ovaj sa damperom krenuo da izlazi na put tako je neki nestrpljivi vozac u WV passatu pretekao ovaj prvi kamion sto je cekao i naleteo na tockove prikolice od dampera pasat je spljosten napred skroz , a kamionu nista.

Sad sam prilicno umoran i idem da spavam . :spavam: :spavam: laku noc.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh