Šta ste radili danas?Sedmi deo...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Danas tako reći ništa, još uvek bolestan, samo sam namontirao lance za kola na letnje gume, jer mi je lakše kad mi trebaju lanci da samo promenim točkove, posle toga odvezao komšinicu na autobus u Čačak, i to je to....

natovario kamion u padinskoj skeli u imleku pa nocas za crnu goru ,samo da znate poprilicno su im puni magacini sa mlekom ::lose::

Dukanac je napisao(la):
Danas tako reći ništa, još uvek bolestan, samo sam namontirao lance za kola na letnje gume, jer mi je lakše kad mi trebaju lanci da samo promenim točkove, posle toga odvezao komšinicu na autobus u Čačak, i to je to....

Nije tvoja glava za de noge. Ovo za lance to cu i ja sutra uraditi jer ako zatreba lakse promenis tocak nego stavis lanac

@Crni Gruja, lance ne računam u neki posao ali vožnja komšinice.... ::namigivanje::

Peto kažem ja odavno da nije za dve noge, barem četiri trebaju :haha: :haha: :haha:
Mnogo je lakše odviti četiri brenzona i zameniti točak nego se mučiti po snegu da namontiraš lance, sav se isprljaš, smrzneš a treba i živaca, ovako kao gospodin.... Pogotovu kod mene, jer bez lanaca po snegu nema mrdanja iz dvorišta.... :D

Galki, istovari kod mene neki paket mleka, možemo da trampimo za pivo... ::namigivanje::

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh