Šta ste radili danas?Sedmi deo...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Cekao sam do podne da se osusi rosa ( citaj kisa) i potanjirao 2-3 puta otkose slame na 3h bacio vestak i bacio se na oranje , gde sam sejao zito na tanjiracu orese :D a gde sam orao ::lose::
iii nestade mi nafte a ostalomi jos 2 kruga , cela i jedan spicic sreca sto mi njiva na kapiji pa sam uspeo traktor da uteram u dvoriste :zli: :zli: :zli:

Možda čovek helikopterom ore :haha:
Šalu na stranu, ima ko je i kod nas danas orao.Jedino što će biti urađeno je krljanje mašine,veća potrošnja nafte i ulja a posao neće biti lepo odrađen.

Kengur je napisao(la):
Možda čovek helikopterom ore :haha:
Šalu na stranu, ima ko je i kod nas danas orao.Jedino što će biti urađeno je krljanje mašine,veća potrošnja nafte i ulja a posao neće biti lepo odrađen.
Neznam kako je kod vas , kod mene su mnogi odustali od oranja jer nece da im hvata plug , cekaju kisu :kisa:

Kengur je napisao(la):
Nije padala ovih dana. :sta:
Kod palo toliko da zezne posao, ali već sutra će ići neki da izvlače brazde. :sreca:
Sinoc bilo kolko da pokupi prasinu, zemlja sura katastrofa , plugovi IMT i FOGEL nemogu da rade , za sutra sam obecao kolegi moj plug , alce morati da saceka da isteram vazduh i zavrsim njivu, a ja cu njegovog fogela probati da zabodem uz pomoc potisne hidraulike

Kisa cijelu noc padala,nista od stajnjaka na njivu goniti tko ce ga tovariti bez kabine.Ovce na vani, sad kavu pijem i na rakicu u grad pa na tehnicki a kod nas tehnicki brrrr.katalizator je los pa sto bog da ako uspije ga kako "rijesiti"(ako bude imao volju)ako ne moram drugi metati a neda mi se bar dok tehnicki prodje landa nadam se da dobro radi.Auto opran sijaji se kisa ga svega oprala muski.Javim sve.

Izvadio 25l nafte iz kombajna sto je preostalo , sipao u rusa i zavrsio sinocno oranje, javio kolegi da dodje po plug , kad internetnema :zli: :zli: isao da regulisem upllatnici ( da se posanlje provajderu)
i pomogo kolegi da nasteluje plug , sad malo forum pa cemo videti hocemo li ::traktor:: ili :spavam: :haha: :haha:

Zavrsio sa varenjem rezervoara na Rakovici, montirao i napunio ga.Sad jos pranje Rusa i za danas dosta.Valja malo odmarati. :haha:

Danas zavrsavao branje i vrsidbu kukuruza jos mozda malo sutra ima da se uradi,manjao ulje u McCORMICKU bio je clan gregorije83 ovog puta Pozz za njega :cao: :cao: :ppozdrav:

2jg85dg.jpg

evo kako izgleda tuluzinište :ppozdrav:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh