KishRobert
Prijatelj Foruma
nije mokro?Matić je napisao(la):Oranje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
nije mokro?Matić je napisao(la):Oranje
Neznam kako je kod vas , kod mene su mnogi odustali od oranja jer nece da im hvata plug , cekaju kisuKengur je napisao(la):Možda čovek helikopterom ore
Šalu na stranu, ima ko je i kod nas danas orao.Jedino što će biti urađeno je krljanje mašine,veća potrošnja nafte i ulja a posao neće biti lepo odrađen.
Sinoc bilo kolko da pokupi prasinu, zemlja sura katastrofa , plugovi IMT i FOGEL nemogu da rade , za sutra sam obecao kolegi moj plug , alce morati da saceka da isteram vazduh i zavrsim njivu, a ja cu njegovog fogela probati da zabodem uz pomoc potisne hidraulikeKengur je napisao(la):Nije padala ovih dana.
Kod palo toliko da zezne posao, ali već sutra će ići neki da izvlače brazde.
ne nerviraj se, samo stisni blokadu i ima da izores kinezesavoris je napisao(la):ja treba da idem u oranje ali kada vidim kako se žalite već me hvata panika
Isto to samo se ni kod mene kraj ne nazirešandor je napisao(la):Oranje oranje oranje ..... ni ne razmišljam još kad ću završiti