Šta ste radili danas?Sedmi deo...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jutros cim sam ustao izvezao i razbacao po njivi jednu prikolicu stajnjaka,vratio se kuci,zakacio cisternu za osoku prijatelju,zvao me instruktor iz auto skole da dodjem po testove za A kategoriju,a istovremeno me zvali i prijatelji da dodjem veceras na slavu,pricam na 2 fona istovremeno :D,pa mi bio veterinar da da nesto kravi i tako,ceo dan neka jurnjava po dvoristu.

Sada zavrsio oranje dzombe.Neverovatno koliko je to sabijeno.Kao da je tenk prosao a ne berac.
Kako je moj zelenko vristao ne mogu vam opisati.Kako razbija kamenje u bubrezima :haha:
Srecom nema vise dzombe, ostalo sojiste a to ce lakse biti :D
Toliko truda oko nicega, a kada nam zakinu na ceni kukuruza :udri: bice veselo

Ovde je zavrsio moj danasnji poso.
m9q0b6.jpg

Danas je bilo u planu da zavrsim oranje i ostala mi dva jutra za neko lepse vreme.

Intenzivno sam se raspitivala o ceni kukuruza berbe 2010., registrovala se na ovaj forum a sada čitam čega sve zanimljivog ima, a nije da nema. :osmeh:

Ja danas pokusao da baliram negrabljenu kukuruzovinu ali sam batalio jer je dosta vlazno. Posle sam pazario delove za plug i konacno sklopio kombinaciju IMT-Kverneland! :D

nestizem na sve strane, vadimo repu, a navece jos svako po par sati ore, ubismo se. posla kao u prici.

15. og na vasaru sam sreo savorisa, sasvim slucajno, ja u svojim problemima jedva sam ga prepoznao.
citam rekao je da sam se stis'o ali ipak mislim da je red da on plati pice, ja sam u rumi :haha:

idem spavati laku noc. :ppozdrav:

mucobieno je napisao(la):
nestizem na sve strane, vadimo repu, a navece jos svako po par sati ore, ubismo se. posla kao u prici.

15. og na vasaru sam sreo savorisa, sasvim slucajno, ja u svojim problemima jedva sam ga prepoznao.
citam rekao je da sam se stis'o ali ipak mislim da je red da on plati pice, ja sam u rumi :haha:

idem spavati laku noc. :ppozdrav:

ma kada sam vidio kako si se zabundao trebao sam te još i nabatinati :D

ja danas malo u ilegalne poslove :haha:

ali je prikolica sa kardanom isprobana u totalno ekstremnim uslovima :ppozdrav: položila je test sa čistom peticom :D
definitivno pravim i karetu sa kardanskim pogonom , ko nije vidio i probao nema pojma koliko je to moćno , nisam ni ja vjerovao dok se danas nisam popeo sa 3 tone tereta u prikolici uz toliko brdo gdje se nemožeš pješke popeti , a noćas i kiša padala :kisa:

Oranje,oranje i samo oranje.Što gaže Lala iz Banata smorili se. :D Počela kiša da pada tako da će mo sad malo odahnuti.

Jutros bio da vidim nasta lici oranje sto sam nocu uradio, i posle bio do strica da doteramo rusa iz rita. Izgoreo ga radnik jedan u oranju. Kad sam video kako gubi vodu a ne curi nigde spolja kad me nije srcka strefila. Pa ima ima, al dok sam ne uzmes da uradis nesto kako valja nema nista. ::jako_besan:: Inace ova dva dana samo slave... ::vino:: ::prica:: A oranje u subotu na nedelju nisam batalio dok nisam zavrsio. Do pola tri ujutru sam orao. ::traktor::

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh