Šta ste radili danas?Sedmi deo...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sređivao dvorište :cao:

oprao berac-spremam ga za garazu,sutra najverovatnije pocinjem zimsko oranje
dal ce proci ova godina ?

Poco da sa zetom krojimo i varimo kaveze za kunice. Skoro da sam zaboravio da varim al je ipak krenulo. :haha:

Odg: Šta ste radili danas?Sedmi deo...

Otisao da poorem jednu parcelu 3 fata i zvekne mi AC pumpa pa sam skuinuo filtere i promenio i sad dosao kuci ostao mi jos jedan jebeni krug svega mi je dosta :udri: :udri: :udri: :zli:

Igor578 je napisao(la):
Otisao da poorem jednu parcelu 3 fata i zvekne mi AC pumpa pa sam skuinuo filtere i promenio i sad dosao kuci ostao mi jos jedan jebeni krug svega mi je dosta :udri: :udri: :udri: :zli:

Igore, sine... Tebi svake dve nedelje nešto geriknjava na traktorima. Aj ti njih lepo na generalku pa odma pukni 2000 evra i da budeš miran cele godine, a ne ovako na sitno. ::namigivanje::

Attila M. je napisao(la):
Igor578 je napisao(la):

Igore, sine... Tebi svake dve nedelje nešto geriknjava na traktorima. Aj ti njih lepo na generalku pa odma pukni 2000 evra i da budeš miran cele godine, a ne ovako na sitno. ::namigivanje::
Ćuti i ne prizivaj baksuz vec gledam kako da sredim reduktor za brzu-sporu!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh