Valjda ćemo se sresti i u kafani nekad.KishRobert je napisao(la):upoznao clana zorancile( ) na ne daj boze nikom mestu ...bolje u kafanu da smo se sreli!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Valjda ćemo se sresti i u kafani nekad.KishRobert je napisao(la):upoznao clana zorancile( ) na ne daj boze nikom mestu ...bolje u kafanu da smo se sreli!
Ali nemoj ni manje,drzi nivo.Dukanac je napisao(la):Danas ceo dan Noćas san došao ne znam kada i ne znam kako, blatav do kolena, kola kao da sam orao sa njima, a sad sam ustanovio da mi ni jakne nema...
Definitivno od danas više ne pijem
Ipak je studentski život najlepše doba, večito zezanje, dobri drugari, još bolje drugarice , šta ti treba višeKengur je napisao(la):Danas pravio koncentrat za zivotinje.
@North Army
Polako pocinjes da zivis zivot studenta.E sada je to tesko, polako ces navici, ali kada se zavrsi fax pa se nema posla- uvidis da je muka ovoga tipa bila i uzaludna,prosto Sizifov posao.
ta smesa ce se on sa onim ostalima,sa manjom vlagom.izmudrovace to vec stric.case ih je napisao(la):Vozio kukuruz kod strica, kermes, vlaga 24,9%
Iiiiii mercedes ponovo na tockovima stift koji smo stavili na biracu je kacio i viljusku za rikverc i petu i zato nije mogao da primi u prvu i druguRale 83 je napisao(la):danas naplatio poslednji suncokret , otisao u market i pretvorio u zejtin pa nazad u selo da ga podelim ljudima za kirije posle se mucio oko kombija nece da primi u 1 i 2 nista nekrci ne melje al nece da primi sutra ponovo skidamo