Šta ste radili danas?Sedmi deo...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
KishRobert je napisao(la):
upoznao clana zorancile( :cao:) na ne daj boze nikom mestu ::lose::...bolje u kafanu da smo se sreli!
Valjda ćemo se sresti i u kafani nekad. :cao:

Po satu vec prekljuce kupio neki plug pa ga juce malo rasklapao i sklapao i nadam se da cu danas da pustim koju brazdu sa njim pre nego sto nadje novog gazdu..

Išao do susednog sela da predam kukuruz koji sam vršio u nedelju.Vode i blata nenormalno,a palo samo 15 l/m2 u tri dana.

Danas ceo dan :spavam: :spavam: :spavam: Noćas san došao ne znam kada i ne znam kako, blatav do kolena, kola kao da sam orao sa njima, a sad sam ustanovio da mi ni jakne nema...
Definitivno od danas više ne pijem :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono:

Dukanac je napisao(la):
Danas ceo dan :spavam: :spavam: :spavam: Noćas san došao ne znam kada i ne znam kako, blatav do kolena, kola kao da sam orao sa njima, a sad sam ustanovio da mi ni jakne nema...
Definitivno od danas više ne pijem :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono:
Ali nemoj ni manje,drzi nivo. :D

Fax,pa fax,pa nosio torbu da drug ponese kuci...proleteo dan sad vecera...jbmt nisam ni jeo nista ceo dan... :udri: :udri: :udri:

jutros opet kod doktora ::lose:: kompelitao mi terapiju

ondak otišao bušim neke rupe za voćnjak , nisam mnogo ni uradio , moram redukovano da radim pošto mi doktor zabranio , a ja se ipak malo švercujem ::namigivanje::

Danas pravio koncentrat za zivotinje. :spavam:

@North Army

Polako pocinjes da zivis zivot studenta.E sada je to tesko, polako ces navici, ali kada se zavrsi fax pa se nema posla- uvidis da je muka ovoga tipa bila i uzaludna,prosto Sizifov posao. :udri: ::svaka cast::

Kengur je napisao(la):
Danas pravio koncentrat za zivotinje. :spavam:

@North Army

Polako pocinjes da zivis zivot studenta.E sada je to tesko, polako ces navici, ali kada se zavrsi fax pa se nema posla- uvidis da je muka ovoga tipa bila i uzaludna,prosto Sizifov posao. :udri: ::svaka cast::
Ipak je studentski život najlepše doba, večito zezanje, dobri drugari, još bolje drugarice ::namigivanje::, šta ti treba više :D :ppozdrav:

Inače danas skidao 684 u zrnu, neverovatno koliko je trula stabljika,i kolko je popadao, a i nikad da otpusti vlagu ::lose:: Ako je to favorit među našim semenima, onda sve lepo u ..... :zli: Više ga nećemo sejati, jer smo danas platili našu školu ::lose:: :zli:

danas naplatio poslednji suncokret , otisao u market i ::novac:: pretvorio u zejtin pa nazad u selo da ga podelim ljudima za kirije :zli: posle se mucio oko kombija nece da primi u 1 i 2 nista nekrci ne melje al nece da primi sutra ponovo skidamo :zli:

Rale 83 je napisao(la):
danas naplatio poslednji suncokret , otisao u market i ::novac:: pretvorio u zejtin pa nazad u selo da ga podelim ljudima za kirije :zli: posle se mucio oko kombija nece da primi u 1 i 2 nista nekrci ne melje al nece da primi sutra ponovo skidamo :zli:
Iiiiii mercedes ponovo na tockovima :D :D :D :D stift koji smo stavili na biracu je kacio i viljusku za rikverc i petu i zato nije mogao da primi u prvu i drugu

I još jedna pizdarija u nizu,zveknula guma na traktoru.Eeeee poludeću,samo da prođe ova godina i maler zajedno sa njom jer stvarno pretera ga više. :udri: :udri:

"Ribao" kupus. Vratili mi prikolicu pa sam morao da je operem (stvarno ne razumem ljude... Meni kad nešto daju čisto ja čisto i vratim). Zemlja je još uvek vlažna, pa se ne može orati... I tako. Sad malo zvrljim po forumu i čitam teme u kojima se nemogu iznervirati. :p

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh