Šta ste radili danas?Sedmi deo...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sredjivao malo,masine pod supu,krunio kukuruz... :ppozdrav:

Nakon dugo vremena ponovo svratio malo kod vas, sjetva, žetva i ostali poslovi se poprilično odužili kod nas, vrijeme opet zajeb* :kisa: ::lose::

Lijep pozdrav svima.

a za sve one koji su se obradovali da će uskoro jesti po sahranama jedan prijateljski
images

:haha: :haha: :haha:

jutros sam imao nekih vrlo zeznutih problem , neki grčevi u stomaku bože sačuvaj , boli u tri lijepe
otišao malo do doktora(ice) :D
''trgnuo'' jednu infuziju sa par dodataka , pitao u toj kafani ''šta ćete vi popiti'' , umalo me nisu izbacili iz doma zdravlja :haha:
i tako , sve u svemu ljepšao sam dan medicinskom osoblju i rekli su mi da navraćam češće :haha:

i posle te sve zajebancije oko mene dodjem i od ljutine riješim problem volana na LTZu, odem i pogledam detaljnije ovaj strug što mi je zapao za oko

i evo me živ i zdrav da vas ponovo zamajavam
[youtube]bIB9xmsNCSo[/youtube]

ipak hvala nekim članovima za iskazanu brigu preko PPa :cao:

Pre podne sekao drva cikularom kod kuće, posle podne sa kolegom popravljao neki traktor, sada malo komp, a žena iza leđa samo zvoni, treba ovo, treba ono.

Sušio kukuruz i posle ga odvezao u Mlinpek... Imao vlagu 13,8% i za divno čudo nikakav odbitak. Koliko bilo u prikolici - toliko za naplatu. Čudo neviđeno.

2ed2t6t.jpg
348hair.jpg

Danas se malo vozio za ::novac::
Post je spojen: [time]1289424809[/time]

Drmo dude cijeli dan i na kraju odem po treći put registrirat fergusona i opet me vrati nazad zbog nekog propusta službenice u MUP-u. E sunce mu kalaisano je mi tlak skočio u tri pm. ::jako_besan:: ::jako_besan:: ::jako_besan:: ::jako_besan:: Treći dan dolazim i ona me opet vrati nazad. Prvi dan nisam imao retrovizor na auspuhu, drugi dan fali mi nešto iz MUP-a, a danas nije papir dobro ispisan. Uuuuu mamu joj...mamu joj j..m!!! ::jako_besan:: ::jako_besan:: Pa kad im čovjek nebi glavu odšarafio. Stalno nešto novo izmišljaju. :udri:

Jutros opet sekao drva na cekular, a posle podne izvadili diferencijal na fap-u (delija ga skrckao kao mače muškatlu).

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh