Šta ste radili danas?Sedmi deo...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Isao da teram drva za skolu na 24 km 10 put sam dizao kabinu povlaci mi vazduh :zli: :zli: sad malo forum pa idem da promenim jednu cirkulacionu pumpu

Isli na oranje sa 2 traktora.Pa to je uzas.Proklizavanja je bilo oko 50% tako da smo morali da batalmo.Nista od oranja dok se ne prosusi.

kombajner, na kraju će to biti ljuta mašina kad mu baciš glanc! :D

Danas ispratio majstore, završili izolaciju 200 kvadrata podkrovlja konačno, sad mogu i sekire da padaju.

Stigla još jedna tura knjiga, al' ću se načitam,.....

Malopre zvoni fiksni, "Boro, htela sam da vidim kad možeš da dođeš da mi zakolješ svinje!", rekoh, "Nije problem gospođo, sad ću da pitam na poljoinfo forumu kako se to radi i eto mene, nož mi je pod jastukom i inače! Samo,..., ne zovem se Bora." :D

Ništa zanimljivo... Imam neki smrtni slučaj, pa sa, išao u Beograd, sutra organizacija, prekosutra sahrana u Beogradu.... ::lose:: ::lose:: ::lose:: ::lose::

Pomogao kolegi,skidali motor od jednog starog Deutz-a 1 cil.15 ks.

nista posebno..cekao kupce za prasad ..i ne dodjose..po podne odmorio da ako veceras ne bude zemljotresa jutros u

Magnitude ML 3.2
Region SERBIA
Date time 2010-11-09 02:24:24.9 UTC
Location 43.76 N ; 20.69 E
Depth 2 km
Distances 34 km SW Kragujevac (pop 149,273 ; local time 03:24:24.9 2010-11-09)
3 km NE Kraljevo (pop 58,140 ; local time 03:24:24.9 2010-11-09
Post je spojen: [time]1289329557[/time]

registrovao starom auto , oprao prikolicu i presu , dovezao prikolicu drva , opet bezuspješno čačkao oko volana LTZa , divanio sa ljudima
kiša mi nije dala da idem bušiti rupe za voćnjak :kisa: :udri: imam naručeno 800 komada ::novac::

33xeeyf.jpg

noc7br.jpg

2a7iwzl.jpg

Danas počeo da orem.Pošteno je tvrdo i traktor se dere kao magarac,dubina sigurnih 25cm,oranje se rasipa,cepa,kaiša sve u zavisnosti od brazde do brazde.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh