Šta ste radili danas?Sedmi deo...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Promenili AC pumpu na beracu onda sam poceo zatamnjivanje stakla na autu imam jos malo sutra !

evo slike zadnjeg desnog stakla kako izgleda
30dcisz.jpg

samo jedno kvaliteno sjerište za traktor kojem treba manji remont i može da sahrani svako niskobudžetno novo sjedište , njega sam kupio

a našao sam jedan strug koji bi bio kao stvoren za mene , čak mu je i cijena povoljna ali me zeza to što sam u finansijskom raskoraku ::lose::

recimo od forda kombija diferencijal sa gumama i kardanom 100 marki se traži , znači kupuje se za 80
itako.... svašta nešto
ali strug me opasno zainteresovao :cool:

Danas menjanje guma na kolima,servisiranje i ispravljanje alu felni,zamena krajeva spona i reglaža trapa.Spreman za zimu

Kombajner jel ovo na slici levo ili desno staklo.
Danas ništa praznik, išao samo i zamenio bocu od kiseonika pošto se prethodna ispraznila.

Kosjerac je napisao(la):
Danas ništa praznik, išao samo i zamenio bocu od kiseonika pošto se prethodna ispraznila.
Ma primetio sam da sam pogresno napisao al necu da izmenjujem vise!

Kosjerac je napisao(la):
a na kavu nisi zvao i nema te na skajpu

@ mirmag

Lepo urađen posao komšija. :D Ja sam završio sa oranjem za ovu sezonu, ali nije mi se tako lepo zaoravalo kukuruzište.

Pozdrav od Mirka iz Kule. :cao:

Izaso napolje a vetar da me odnese, kad vidim jedna kruska inace se isusila u dvoristu ljulja se na vetru, aha reko uzmem konopac pozovem calka i izcupamo krusku. Pa sve lepo sasitnim i sredim za ogrev.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh