Šta ste radili danas?Sedmi deo...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Danas namestio neke farove na rakovici i sredjivao jedan auto sto mi dosta stojao u dvoristu zbog velike potrosnje velika konjaza benzinac i otac nije hteo da ga vozi pa ga sad spremam da se vozim sa njima! a i NEDELJA je nisam isao u berbu mada imam posla!

futurefarming je napisao(la):
Da, da, moja greška, nego nisam znao kako se vikate. :D

KishRobert je napisao(la):
lepo!
nisu becejci,nego NOVO becejci!
Valjda su NOVI becejcii :haha: :haha:
Danas udarnicki na vodo instalacije , sutra se nadam da cu zavrsiti , CRVNO je slovo Mitrovdan
A primetiosam vec na hilti T75 da pasulji nerade kako treba :zli: :zli: ako me masine ne izjebu bice dobro :haha: :haha:
Dok sam pisao ovaj post odlucio sam se daq prodam ovaj hilti samo iz razloga sto nosi oznaku kao torpedo :haha: :haha: :haha:

izgleda da nisam jedini koji je danas radio ::sramota::

izbalirao 960 bala neke trave koja nije košena cijelu godinu

Ja sam video juce jednog 1221 sa Uzel 4x30 plugom, orao je I klasu zemlje i to sojiste ne brze od 5-6km/h. Danas sam video jednu Rakovicu 65 kako je prosla za 1-brazdnim plugom!!!
Kada ja pocnem da orem, sigurno ce biti objavljenih snimaka..

Krunili kukuruz i na domak sela pukla guma od petotonke. Oko 18h.Noc. :zli: :zli: :udri: :udri: Daj po rezervnu,promenemo i kad sam usao u dvoriste i rezervna legla. :zli: Kad malo posle,sta to susti.....ono zadnja guma od 542. :udri: :udri: 5 punih prikolica,sutra treba predavati pa izmenjati i srediti ove gumi-defekte(vulkanizer),a sutra blag dan.MItrovdan i moj rodjendan...... :ppozdrav: :ppozdrav:

juce sam obrao pola jutra kukuruza, zatim razbacao vestak i zatvorio brazde.spremam se za zimsko-duboko oranje.danas je Mitrovdan pa nista nisam ni radio.juce odradio za danas.a danas maltene i ceo dan kisa :kisa: :kisa: :kisa:

Od svih zimskih sportova najvise volim odlazak na slavu. :D Još malo pa odoh ponovo :D Eto, to mi je zaduženje za danas... :haha: :haha: :haha: :haha:

Danas pravio hranu za krmace i teladi i na putu do mlina koji mi je u donjem dvoristu,vidim ker jede ono sluzavo od krave kad se oteli.
Kad ja u stalu,a ono crno belo musko tele lezi na podu,otelila se krava sama,pa sam ga malo oprao,obrisao slamom i odvukao u jednu stalu :ppozdrav:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh