Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
cekaj da pocnes da gulis dihtunge namazane orgialnim heretikomProka Azanja je napisao(la):Prao delove od jednog IMT 560,radim mu generalnu a on za svojih 25 godina zivota nije ni pokisao a kamoli opran.Ceo strokav,zamazan-zlo pa joj. Dok sam ga rasturao morao sam da prvo riljam srafcigerom oko svakog srafa pa tek onda da ga odvijem.I takooo...
galki je napisao(la):cekaj da pocnes da gulis dihtunge namazane orgialnim heretikom![]()
ma štelam hidrauliku,a usput ću sredit i kvačilo.otišo mi druk ležaj...danas poskidao haubu i struju,sad opet čekam majstora da nastavimo....nikad krajaDuško58 je napisao(la):@ tomo 555
Jel to onaj kvar sto si sam pokusao da resis, pa jos vise zeznuo?![]()
na njemu ima dosta delova od aluminijuma pa bi tako te delove ostetijosavoris je napisao(la):galki je napisao(la):cekaj da pocnes da gulis dihtunge namazane orgialnim heretikom![]()
zašto ti je to problemu bušilicu staviš čeonu čeličnu četku i da vidiš od miline kako se skida
probaj i vidjećeš , površina se ne ošteti nikako a skine sve do sivila![]()
savoris je napisao(la):@milošdt
super , izvukao si se od mješaone![]()