Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
cekaj da pocnes da gulis dihtunge namazane orgialnim heretikomProka Azanja je napisao(la):Prao delove od jednog IMT 560,radim mu generalnu a on za svojih 25 godina zivota nije ni pokisao a kamoli opran.Ceo strokav,zamazan-zlo pa joj. Dok sam ga rasturao morao sam da prvo riljam srafcigerom oko svakog srafa pa tek onda da ga odvijem. I takooo...
galki je napisao(la):cekaj da pocnes da gulis dihtunge namazane orgialnim heretikom
ma štelam hidrauliku,a usput ću sredit i kvačilo.otišo mi druk ležaj...danas poskidao haubu i struju,sad opet čekam majstora da nastavimo....nikad krajaDuško58 je napisao(la):@ tomo 555
Jel to onaj kvar sto si sam pokusao da resis, pa jos vise zeznuo?
na njemu ima dosta delova od aluminijuma pa bi tako te delove ostetijosavoris je napisao(la):galki je napisao(la):cekaj da pocnes da gulis dihtunge namazane orgialnim heretikom
zašto ti je to problem u bušilicu staviš čeonu čeličnu četku i da vidiš od miline kako se skida
probaj i vidjećeš , površina se ne ošteti nikako a skine sve do sivila
savoris je napisao(la):@milošdt
super , izvukao si se od mješaone