Miloš D.T
Član
Odg: Šta ste radili danas?Osmi deo...
Premeštao neke prasice u tov,pa drugim davao gvožđe.
Premeštao neke prasice u tov,pa drugim davao gvožđe.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ista prica, bas nista nisam radio, sem sto sam proverio ulje u automobilima 15min posla ...crni gruja je napisao(la):Izlezavao se celi dan .. strasno...
Cuj ovo i nije zdravo ..sta nam uradi ova hokstaplerska vlast, pratim ih na drugom RTS2 uhh slatko bi ih ...kombajner je napisao(la):Ista prica, bas nista nisam radio, sem sto sam proverio ulje u automobilima 15min posla ...crni gruja je napisao(la):Izlezavao se celi dan .. strasno...
trebao si ga odmah potopiti u čist alkohol i polako osušitiDuško58 je napisao(la):Susim celo popodne mobilni nokiu 7230. Upala mi u vc solju , bila je cista taman sam se spremao da soram kada ono buc iz dzepa, brzo sam ga izvadio ali izgleda da je displej otisao. Susicu ga do sutra, ako ne upali ekran onda servis.
kolika je cena ovog lepotana?ZRENJANINAC je napisao(la):A popodne bio do kolege stigao mu traktor Belarus od 150ks 1523.3 prvi u ZR.I mogu vam reći jako lep traktor.