Šta ste radili danas? Osmi deo

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Odg: Šta ste radili danas?Osmi deo...

Spakovao stvari,odoh kuci da proslavim ovo,sad samo cekam da dodje auto preduzeca po mene. :D :cool:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Cn4HRF9hMx8&feature=related[/youtube]

Pomogao komši da uredi dva praseta i popili po tri varenike :ppozdrav:

danas prodo mog rusa a sad trazim većeg jel ima neko 82 za jedno 5-6000eu

Prepodne sređivao kablove po sobi(počela soba da mi liči na reportažni kombi :haha:), al sad sam je doveo u red, posle po ogrev, i sad na forum :D

Namirivao stoku, rasklopio skupljač (balerinu) na kojoj je neki pozajmljivač letos razbio kućište i nije prijavio.
Dolazio mi i vlasnik mlekare na pregovore oko cene mleka. Sada odoh na neko predavanje u centar.

Rale 83 je napisao(la):
Vodio dete u skolu i vratio ga , isao da pogodim neko kupatilo , dao sam predlog za raspored pa sutra racunanje , i u 2 sata idem na polaganje POZELITEMI SRECU Jerce mi trebati po ovoj guzvi da prodjem kroz Pozarevac sa kamionom i prikolicom
::sramota:: ::sramota:: ::sramota:: i ode bankina :haha: :haha: :haha:

Rale, a i te bankine svuda postavljaju... :zli: :zli: :zli: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

Ceo dan sam proveo u kafiću sa društvom, šta drugo da se radi po ovoj zime, sad odoh kos komšije zove na vruću rakiju... :D

Auuuu Duka brate crćeš od alkohola, smanji malo.
Danas do podne ništa bogzna, posle podne išao stavio pumpu volana na 549 dv koja je bila na remontu, ali sada nevalja orbitol, pa skinuo i njega, da gazda nosi u Mikron u Čačak.

::samo odmor:: ::samo odmor:: sinoc postao stric po drugi put.Brat mi dobio cerkicu.
Slavili do jutros..... :veseljak:: ::vino:: ::000:: ::prica:: :veseljak::

::svaka cast:: ::svaka cast:: ::svaka cast::

Evo pazario jedno janje,a i ovih dana sam dobro pazario,kao nikad dosad,a sve se kuka kako je neimaština.Treba otić navest sijena do štale i napravit smjese za ovce,pa da nova godina bude pravo blagdanska..

Išao da pazarim koještarije za večeras.Upravo ispratio jednog gazdurinu,došao da mu časom naberem jednu zmajevku kukuruza u klipu.

Maticu da nije malo poranio sa berbom kukuruza mozda mu se pokvari :haha: :haha:

Jutros išao u kafić sa sestrama, malo sedeli i pričali, nismo se dugo videli, posle išli na centar, dolazio Deda Mraz bacao bombone. :haha: :haha: :haha: Sad malo da :spavam: pa da se spremam za doček. :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh