Igor578
Član
Odg: Šta ste radili danas?Osmi deo...
za pranje vesa ili ?
za pranje vesa ili ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da za pranje veša , običan prašak , soda sa vodom pravi hemijsku reakciju i stvara toplotu koja topi led ja sam prezadovoljan kako "radi"za pranje vesa ili
jhona DERU je napisao(la):Lopatanje, sneg pada kao nenormalan a imam 100m od garaže do ulice, bacio sam i so, da li će da ga s.ebe, videćemo....
Samo neznam ako si bacao so na beton neće biti baš sjajno , so nagriza beton , ja sma to "naučio" pre par godina .
Ako ima leda ili snega na betonu baci prašak za pranje po njemu i da vidiš , rešen problem
Sta ti polazesSika je napisao(la):izvadio lekarski i poplacao milion nekih sranja za vozacki ispit,onda otisao do klanice podigao od tovljenika i od 3 do sad ..
Deru ko nenormalni , ja se cenkao .Sika je napisao(la):za B kategiriju...jedva sam stigao sve da sakupim da me ne uhvati ovaj novi zakon...ko posle da ide 6 meseci u "skolu".... ovako
misliš bajkuDr.Gruja je napisao(la):Otvorio novu temu na forumu : Da imate para koji nov kombaj biste kupili.