Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ma ja sam pre mislio da ti samo kopiraš istu poruku...jer svaki dan praviš hranu za bikove.MILOŠ D.T je napisao(la):Sad mi je malo vlažniji kuruz,pa čim nameljem za par dana on se pokvari.
Nisam smeo da se javim tebe sam se plasio heheh ovo ti je dobro, nisam ni bio ...Rale 83 je napisao(la):@kombajner
Gdesi bre pa nije te bilo kod Neska na predavanju ili si bio a nisi smeo da se javis.
I ja bio na vasaru u S.Palanci i malo skitao sa nekim forumasima
Pa za tvoju informaciju bio sam pozvan jer sam prosle godine uzeo nagradu za NAJ KLIP sto je bilo i ove godine nego nisam hteo da idem... a sramota nema sta da me bude ne lupam ja gluposti ovde pa da mi se ljudi smeju zzRale 83 je napisao(la):Pa jes nezove ni on bas svakog , a i put nije bio bas bezbedan da sidjes sa te tvoje ravnice
Nisam ja mislio da se plasis , nego da te sramota
Nelupaj gluposti zanas da sam ja i prosle godine bio Na predavanju , a ti nisi bio jer nisi mogao da sidjes i navodno zaboravio . Aj ti nama lepo fotokopiraj tu diplomu koju daje Jovan Grozdic za naj klip da se ja uverim da lazem a ti u pravukombajner je napisao(la):Pa za tvoju informaciju bio sam pozvan jer sam prosle godine uzeo nagradu za NAJ KLIP sto je bilo i ove godine nego nisam hteo da idem... a sramota nema sta da me bude ne lupam ja gluposti ovde pa da mi se ljudi smeju zzRale 83 je napisao(la):Pa jes nezove ni on bas svakog , a i put nije bio bas bezbedan da sidjes sa te tvoje ravnice
Nisam ja mislio da se plasis , nego da te sramota