Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ma ja sam pre mislio da ti samo kopiraš istu poruku...jer svaki dan praviš hranu za bikove.MILOŠ D.T je napisao(la):Sad mi je malo vlažniji kuruz,pa čim nameljem za par dana on se pokvari.![]()
Nisam smeo da se javim tebe sam se plasioRale 83 je napisao(la):@kombajner
Gdesi bre pa nije te bilo kod Neska na predavanju ili si bio a nisi smeo da se javis.
I ja bio na vasaru u S.Palanci i malo skitao sa nekim forumasima
Pa za tvoju informaciju bio sam pozvan jer sam prosle godine uzeo nagradu za NAJ KLIP sto je bilo i ove godine nego nisam hteo da idem... a sramota nema sta da me bude ne lupam ja gluposti ovde pa da mi se ljudi smejuRale 83 je napisao(la):Pa jes nezove ni on bas svakog , a i put nije bio bas bezbedan da sidjes sa te tvoje ravnice![]()
![]()
Nisam ja mislio da se plasis , nego da te sramota![]()
![]()
![]()
Nelupaj gluposti zanas da sam ja i prosle godine bio Na predavanju , a ti nisi bio jer nisi mogao da sidjes i navodno zaboravio . Aj ti nama lepo fotokopiraj tu diplomu koju daje Jovan Grozdic za naj klip da se ja uverim da lazem a ti u pravukombajner je napisao(la):Pa za tvoju informaciju bio sam pozvan jer sam prosle godine uzeo nagradu za NAJ KLIP sto je bilo i ove godine nego nisam hteo da idem... a sramota nema sta da me bude ne lupam ja gluposti ovde pa da mi se ljudi smejuRale 83 je napisao(la):Pa jes nezove ni on bas svakog , a i put nije bio bas bezbedan da sidjes sa te tvoje ravnice![]()
![]()
Nisam ja mislio da se plasis , nego da te sramota![]()
![]()
![]()
zz