Odg: Šta ste radili danas?Osmi deo...
Da bolje cirkulise voda
, nesto neide ubacivanje slika kad ih korigujem nego samo kad su u izvornom formatu i polozaju.
Da bolje cirkulise voda

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
est otvoreni sistem samo je expanzija uradjena da bude prelivna valjda to regulise neki ventil pritiska koji je u mom slucaju na poziciji stalno otvoren. Tako mi je bar majstor objasnio tvrdi da moze i bez tog ventila ali i kaze kad si ga vec kupio a nedas da ja ponesem postavicu ga.Rale 83 je napisao(la):Temperatura kotla je pormenjiva zavisno od spoljne temperature , i udara vetrova koji se kosi stepenom izolacije prozora , vrata i zidova .
Po slici imas otvoreni sistem etaznog grejanja , sa prelivnom posudom , bez expanzionog suda
Cvarci, obaveznoPetar 90 je napisao(la):oooooo dobar,'oce biti cvarci?![]()
![]()
![]()
Isto.... ubio se od jela i pića... nemogu više da zinemDolovac je napisao(la):Jem,pijem-pijem jem![]()
![]()
![]()
Slikaj mi to , ako ti majtor reko ko sto si napisao nece da valja , imas 2 x 22 sa i.i 2x18 sa grupe uzeto , manometar nemas nigde a nevidi se ni sigurnosni ventilpoljoprivrednik u pokusaj je napisao(la):Jest otvoreni sistem samo je expanzija uradjena da bude prelivna valjda to regulise neki ventil pritiska koji je u mom slucaju na poziciji stalno otvoren. Tako mi je bar majstor objasnio tvrdi da moze i bez tog ventila ali i kaze kad si ga vec kupio a nedas da ja ponesem postavicu ga.Rale 83 je napisao(la):Temperatura kotla je pormenjiva zavisno od spoljne temperature , i udara vetrova koji se kosi stepenom izolacije prozora , vrata i zidova .
Po slici imas otvoreni sistem etaznog grejanja , sa prelivnom posudom , bez expanzionog suda
nikola94 je napisao(la):komsija cestitam na kupovini i da te sluzi....ZRENJANINAC je napisao(la):zorancile je napisao(la):Zrenjaninac, jel si ga kaparisao?
jesam Arion 630 i plug Vogel 1050 četvorobrazni obrtač Vario
IMT-550 je napisao(la):I ja danas podelio vreme sa kolegom Zrenjanincem posto sam najblize od Almexa...ZRENJANINAC je napisao(la):Bio do Almexa pa posle na ručak.![]()
![]()
i upoznao člana IMT 550 Dušana Ćorića![]()
![]()
![]()
pidikanac je napisao(la):ZRENJANINAC je napisao(la):zorancile je napisao(la):Zrenjaninac, jel si ga kaparisao?
jesam Arion 630 i plug Vogel 1050 četvorobrazni obrtač Vario
IMT-550 je napisao(la):I ja danas podelio vreme sa kolegom Zrenjanincem posto sam najblize od Almexa...ZRENJANINAC je napisao(la):Bio do Almexa pa posle na ručak.![]()
![]()
i upoznao člana IMT 550 Dušana Ćorića![]()
rekoh ti ja 630 takav isti zraktor i plug je uzeo ovaj moj rođak svaka čast traktor je super![]()
![]()