Šta ste radili danas?Jedanaesti deo.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mozda si im se zamerio Robi, pa nece ljudi da ti se jave.:osmeh: To su samo moja slobodna i proizvoljna nagadjanja i verujem da nemaju veze sa stvarnoscu.
Njihov problem.
Bio je jedan lik,cini mi se iz ban.novog sela,dok smo cekali pivo,prokomentarisao je kako je napravljena greska sto,ispod logoa nije upisano i username na majici.
Hteo sam da ga upitam,da li je on uopste i kupio majicu,rekoh,ajde sad....

Njihov problem.
Bio je jedan lik,cini mi se iz ban.novog sela,dok smo cekali pivo,prokomentarisao je kako je napravljena greska sto,ispod logoa nije upisano i username na majici.
Hteo sam da ga upitam,da li je on uopste i kupio majicu,rekoh,ajde sad....

Na zalost ja nisam mogao da skocim na ogledno polje, a bio se nameracio. Jer bilo sta interesantno?
Ovo za pisanje username je po meni bez veze. Ovako se bolje upoznajemo.

Vašar u Bašaidu i obilazak njiva.

Izgleda da je preboleo šokove od hladnog talasa i fitotoksičnosti.
Desno do nas je zapušteno lucerište našeg rođaka, levo je tek iznikli suncokret komšije iz susednog sela i u krajnjem uglu gore levo se nazire naš suncokret na parceli od 4 kj. Šteta što se nisam setio to da uslikam. U dnu slike se vidi i jedna fleka od vodoležine.

Osmogodišnjak kao referentno telo. Hitno parati(špartati)!

Ipak uslikao sam suncokret na pesku. Desno voćnjak, levo napuštena vikendica. Sunce lakšava pa moj zastareli mobilni telefon ne može da uslika lepše ili barem ja ne umem. U svakom slučaju govora nema o špartanju. Uknapirao sam nekako između ovih kišurina i to je to što se tiče međuredne obrade.

Nisam se slikao lucerke i žita, a u krompir nisam hteo da šaljem moje referentno telo za visinu jer je taze prskan. Inače, bujniji je od suncokreta.

Poslednja izmena:
Pre podne isli da vidimo Dunav izmedju Glozana i Begeca
img4177.jpg

Usput zabelezili kosenje nasipa
img4179.jpg
img4180.jpg

Begecani peru sargarepu kod nasipa
img4185.jpg

Put na cardu kod Brase u Begecu, da li ce se stanje za mesec dana popraviti, posto imamo naviku da posle zavrsene zetve ovamo idemo na veceru
img4186.jpg

Danas mi pauk odneo auto na mestu gde je znak okrenut u suprotnom pravcu.Namerno ih tako postavljaju,da bi cicali ljude.
Al sam bio besan uhhhh...ode 15 crveni.

jutros od 6 do 1 pakovo bale odmaram se do veceram imam da preteram jos 300 bala i gotovo

Jel ti to vozis tenk kad naplacuju po kg ??? :osmeh: Salim se .

- - - - - - - - - -

Lepa cifra .

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh