Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Njihov problem.Mozda si im se zamerio Robi, pa nece ljudi da ti se jave. To su samo moja slobodna i proizvoljna nagadjanja i verujem da nemaju veze sa stvarnoscu.
Njihov problem.
Bio je jedan lik,cini mi se iz ban.novog sela,dok smo cekali pivo,prokomentarisao je kako je napravljena greska sto,ispod logoa nije upisano i username na majici.
Hteo sam da ga upitam,da li je on uopste i kupio majicu,rekoh,ajde sad....
Po meni nista specijalno,bila neka losa atmosfera.Na zalost ja nisam mogao da skocim na ogledno polje, a bio se nameracio. Jer bilo sta interesantno?
Ovo za pisanje username je po meni bez veze. Ovako se bolje upoznajemo.
Ma jok,to i nije bilo lose,kao prosli put kad smo bili na tamisu,onda 2011 se secas?Verovatno to podrazumeva vruce pivo i 'ladan rostilj.
E jbga,da sam znao da dolazis dosao bi i ja.Trebalo bi da se napise ubuduce kad se odrzavaju dani polja negde ko od forumasa dolazi pa ko je voljan za druzenje...Bio sam i ja...
jedini sam imao oznake foruma,imam utisak da je jos billo ljudi sa foruma,a kao da nisu hteli da se jave.
@mirmag, jel to gotov remont prikolice?
E jbga,da sam znao da dolazis dosao bi i ja.Trebalo bi da se napise ubuduce kad se odrzavaju dani polja negde ko od forumasa dolazi pa ko je voljan za druzenje...