Šta ste radili danas?Jedanaesti deo.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Imao sam tri i nisu sastavili ni nedelju dana a radili ekstra kad sam ih kupio......................

Probam pa vidim. Ono sa halogenkom je lepo radilo, samo mu je mana to što nestabilno stoji a ovo kao saliveno. Ja sam otfikario džek sa osiguračem u sebi, valjda će ovaj duže izdržati. :haha: I dok sam krpio onu kotarku po glavi mi se (ne znam zašto) motala sledeća mudrost: "Krpež drži Svet!"
Jesu li i oni tvoji imali osigurače u džeku? Jesi li proverio da nisu možda samo ti osigurači zviznuli?

Sveti Cirilo i Metodije ,bilo zanimljivog drustva
slika567.jpg

Inače šta sam radio danas - danas sam propustio vašar u Senti. Morao sam da zalivam. Kažu ovi iz ministarstva da nema ništa bez zalivanja. Zato sam ja to zalivanje uzdigao na malo sofisticiraniji nivo od gazolina, tomosarke i onih "vatrogasnih" creva. Kod mene je sve to integrisano i kompjuterizovano. Ja sedim u fotelji za kompjuterom ili rukujem daljinskim upravljačem dok mi se njive svakodnevno natapaju vodom. :haha:

Danas sam pre podne prisustvovao na danima polja strnih žita i herbicidnom ogledu u kukuruzu i suncokretu, u organizaciji PSS Kikinda, a posle podne sam prskao krompir.

Zlatica mi u krompire stigla
ja nju špricam, ona noge digla!
:osmeh:

Isao sa druga na njivu da probamo kosacicu i uverim se da sam pogresio kada je nisam ja kupio :kisa:vec na nagovor dede odustao ali srecom drug je kupio evo kako se kosi trava sada u Paracinu :ppozdrav:

Neradi nesto link... Izvinjavam se sad je sve uredu... :ppozdrav:

Poslednja izmena:
I ja sam trebao da idem ali me mrzelo a imao sam i posla posto posle podne-uvece imam susret generacije 10 god mature srednje skole,omatorio sam u p..m..

Bio sam i ja...
jedini sam imao oznake foruma,imam utisak da je jos billo ljudi sa foruma,a kao da nisu hteli da se jave.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh