Šta ste radili danas?Jedanaesti deo.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma cenko bi' se ja,al' nisam im'o sa kim.Ja doš'o,auta nema.
Još mi kaže,ako ne dodjem danas po auto svaki naredni dan je ležarina 1080 din.
Pa na čemu im leži?Na ledjima valda.

U NS-u je jeftinija lezarina za celu nulu manje od prilike,jbg nismo cigani da se ceNjkamo na ulici,nego civilizovani ljudi 21 veka pa se u kancelarijama najbolje pogadja. :osmeh:

Danas mi pauk odneo auto na mestu gde je znak okrenut u suprotnom pravcu.Namerno ih tako postavljaju,da bi cicali ljude.
Al sam bio besan uhhhh...ode 15 crveni.
Требао си само да платиш ношење. Мени су носили са разних места, свађао сам се не знам колико пута, ал ауто не дају док не платиш ношење. Саобраћајни прекршај их не занима. Тако је код мене. Ношење је било негде око 5-6 хиљада. Оне остале две ставке поцепам намерно на њихове очи.

Ja sam i platio samo nošenje,ostalo je da platim saobraćajni prekršaj 5 crveni.
Inače pre par dana kod komšije došla murija i privela ga kod sudije za prekršaje,zato što nije platio kaznu za ne nošenje lične karte.Kilometar od kuće,u svom selu.
Probudili ga u 5.30 ujutro..Neverovatno,ali istinito.

Au,ja imam jednu za pojas trebao sam jos pocetkom meseca da platim ako ne 16.06.da se javim u neku tamo kancelariju....moram sutra zenu da posaljem da plati da ne probude i mene.

Sto sta podvoristu i na kraju zabolelavglava odvrucine ,pa malo odremao , sad kao nov , ali do veceras ne izlazim. ima da sadim papriku pod reflektorima i po hladovini ..kao sinoc tovarili bale sena po mesecini do 2 sata jutros

Juce ceo dan i danas jurio se i trazio majstora da mi ovo napravi i najzad uspeo tanjirasto konusni za balerinu da napravim

8642_401223206658111_1924720157_n.jpg

Danas, samo jedan sasvim obican dan nas poljoprivrednika koji u ocima gradjana nista ne rade i samo cekaju subvencije.
Ustajanje u 4.30 i odlazak na prskanje.
U 9.30 prekidanje prskanja zbog velike temperature i odlazak kuci.
U 10.00 nesto sam malo prezalogajio i odlazak na spartanje.
U 17.00 dolazak sa spartanja i odlazak na prskanje.
Upravo, dolazak sa prskanja i za koji minut leganje u krevet, a sutra ako Bog da zetva jecma.
PS. nekad ostanem i iza ponoci na prsaknju, a jednom sam cak sastavio 24h da nisam oka sklopio.

Poslednja izmena:
@NA nisi me razumeo.10000 sam riknuo za pauka + 5000 Ivici Dačiću=15000 din.

Poslednja izmena:
Pre podne spremao tavan za slamu. Nesto bala preslozio, razvezane spustio u prikolicu pa u stalu. pod krovom je bilo 50 stepeni.Po podne napunio deci bazen pa bezi u kucu u hladovinu.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh