Prolecni jos nije povirio Juce postavljen kap po kap Od nedelje dolazi na red palanta
L Lule28 Član Učlanjen(a) 26 Apr 2020 Poruka 7.887 Lokacija Subotica Danas u 10:46 #3.381 Lule28 je napisao(la): Prolecni jos nije povirio Kliknite za proširenje... Juce postavljen kap po kap Od nedelje dolazi na red palanta
Lule28 je napisao(la): Prolecni jos nije povirio Kliknite za proširenje... Juce postavljen kap po kap Od nedelje dolazi na red palanta
C coci064 Član Učlanjen(a) 13 Nov 2013 Poruka 15.750 Lokacija kikinda Danas u 12:30 #3.382 Sta je palanta??
L Lule28 Član Učlanjen(a) 26 Apr 2020 Poruka 7.887 Lokacija Subotica Danas u 13:10 #3.383 coci064 je napisao(la): Sta je palanta?? Kliknite za proširenje... palanta=rasad al kod nas niko ne kaze kupio sam rasad paradajza ili paprike ves se kaze---kupio sam palante paprike pa cu palantit to mislim da je ostalo ovde rec od madjara
coci064 je napisao(la): Sta je palanta?? Kliknite za proširenje... palanta=rasad al kod nas niko ne kaze kupio sam rasad paradajza ili paprike ves se kaze---kupio sam palante paprike pa cu palantit to mislim da je ostalo ovde rec od madjara
cowach Član Učlanjen(a) 10 Maj 2014 Poruka 55 Lokacija Nova Crnja Pre 54 minuta #3.384 Lule28 je napisao(la): palanta=rasad al kod nas niko ne kaze kupio sam rasad paradajza ili paprike ves se kaze---kupio sam palante paprike pa cu palantit to mislim da je ostalo ovde rec od madjara Kliknite za proširenje... Tako je. Na madjarskom je palánta.
Lule28 je napisao(la): palanta=rasad al kod nas niko ne kaze kupio sam rasad paradajza ili paprike ves se kaze---kupio sam palante paprike pa cu palantit to mislim da je ostalo ovde rec od madjara Kliknite za proširenje... Tako je. Na madjarskom je palánta.