Šta ste radili danas?Dvanaesti deo.

Dobiješ oko 10 sati sok koji je to jutro ceđen, dalje je sve tvoje. Mi dodajemo so i konzervans, stvar je da svako ukuvava taj paradajz do gustine koju želi.

Može da se doda malo ljutog pa da bude ljutkast, uglavnom svako posle prema svom ukusu može da ga finišira.
Da, to se zove ljutenica. Ubaci se parika mlevena i sveža valda.
Ja sam prošle godine ukuvao do gustine kečapa. Odličan je. Ne može da se poredi sa ovim kupovnima što su max 30% paradajz. Sam hoće malo da mi se odvaja tečnost od čvrstog dela. Neki emulgatori bi to rešio. Jel zna neko neki da nije mnogo štetan? AI mi izbacuje neke E. Jel zna neko neki da ga ima po radnjama?

Da, to se zove ljutenica. Ubaci se parika mlevena i sveža valda.
Ja sam prošle godine ukuvao do gustine kečapa. Odličan je. Ne može da se poredi sa ovim kupovnima što su max 30% paradajz. Sam hoće malo da mi se odvaja tečnost od čvrstog dela. Neki emulgatori bi to rešio. Jel zna neko neki da nije mnogo štetan? AI mi izbacuje neke E. Jel zna neko neki da ga ima po radnjama?
Nije to ljutenica. To je obican zaljuceni sok od paradajza. Ljutenica je slicna ajvaru,

Koji koristiš? Mislim jel dobar za odmašćivanje. Manje više za zolje. :)

Inače stvarno neka najezda tih zolja ovo leto. Čim pustim vodu 30 ih dođe. Uvek su dolazile ali bude po 2-3 ne ovoliko.
Stotine razlicitih na trzistu ,sve je to isto . Koristim uglavnom Textar , ali nebitno.

images

Nazad
Vrh