dobrodol
Član
Ne...Dva lica ili?
S dvorišta nema reljefa, ravno je...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne...Dva lica ili?
Ne znam koju je cenu Dobrodol izboksovao, kod nas ovi što se bave ako hoćeš sam da radiš platno od 2m te izadje 100€ ( 3 segmenta 17€ + završni sa lukom 19€, dva stuba 28€) + cement i pesak za montažu, ako hoćeš oni da postavljaju+ 7€m, za 2 mi visine.Jeftinije jedino možeš sa pletenom žicom da prodješ i PVC,ali tu nemaš nikakvu estetiku, kao kod ovih panela.Uz to ogradio si dvorište zidom za jedan dan, to nigde nemaMeni to deluje skplje nego što sam planirao da priuštim.
I ja moram da menjam ogradu pa se dvoumim šta da stavljam . Trenutno mi je PVC nekako najbolje rešenje za manje para.
И кад ме притера, скидам радно одело па трк у кућу.Pre nekoliko godina pravih poljski wc, i ja sam ga napravio tako da sam prvo izlio betonsku pločicu u koju sam ugradio kanalizacioni odvod za šolju.
Na ćoškove učvrstio četiri grede i zidove zatvorio laminatnim pločama.
Na krov jedna salonit ploča.
Rende ti je najbitniji alat, ako hoćeš da radiš sa drvetom.Pogotovo ako radiš sa čamovinom koja je često izvitoperena, pa moraš da je koliko toliko svedeš na meru.Šlajferica je za finu obradu i samo ćeš džabe i sebe i nju da mučiš.Ima smisla.
Čini mi se da imam predstavu o tome kako izgleda posle renda.
Mnogo bolja varijanta.
Gotovo sada.
Ja gledao nešto što bi i kasnije moglo da se upotrebi za razna šmirglanja.
Svakako - dobar savet.