Šta ste radili danas?Dvanaesti deo.

Stvarno je zanimljivo zašto smo takvi.

Ovde doduše, đubreta i nema.
Ili barem nema toliko.

Ali kada vidim da neko izbacuje đubre iz auta, to su u najvećem broju slučajeva naši ljudi u automobilima austrijskih i nemačkih tablica.

Mene to asocira na - mi smo otišli, tuđe toalete čistili i evre zaradili, sada se ****** na vašu Srbiju.

@MOMOSARIC .. vidim da takve linkove postavljaš, ali ne rade.
Tj verujem da rade, ali traže aplikaciju.

Ako bi mogla neka web verzija.. (ako ne postoji, ok)

Poslednja izmena:
DSC03630.jpg

Natočili vodu iz Rtanj planine..

DSC03632.jpg

Bili do Sokobanje, a put vodi podnožjem ove zanimljive i po mnogima misteriozne prirode.

DSC03621.jpg

Mi misterije doduše doživeli nismo.. ali zato je dan bio vredan izleta.

PS
Imam već nekoliko meseci razmišljanje da uzmem jedan mali sportski dvosed, baš za krivudave i uske puteve kojima ovaj kraj obiluje..
.. ali, kako vreme prolazi, sve mi više izgleda da će razmišljanje preći u domen mašte.
Najverovatnije da ne bih mogao dovoljno opravdati takav potez.

Mada..
Jel ste bili do starog grada? Restoran pećina? Još mi ostao u sećanju (oko 30g) specifičan miris kuhinje koji se širi tim restoranom. Pastrmke bolje nisam jeo nigde. Vidiš ih kako plivaju tim potokom. Mislim da su u to vreme odatle hvatali direktno. Takođe je potok okretao prasići i jagnjići.
Lepo mesto za otići.

Kakav dvosed ciljaš?

Odlično!

I kako da nije bitno.
Da je moguće, pa pored svakog odmorišta postaviti ekran na kome će se takvi snimci videti.

Ili barem QR kod..
(uh.. sada sam došao na ideju.. za koju ću i ja biti dovoljno lenj i ne realizovati, priznajem)

PS
Jeste AI video, ali je i dobra poruka.

@dusanboss .. nismo.
Prošlog puta jesmo bili do Lepterija izletišta, i do izletišta Ozren:

DSC02933.jpg

A vidiš, nisam znao za taj restoran. A on je kako sada vidim, usput ka Lepteriji.

Ništa, biće još prilika. Tašta mi živi u Sokobanji, pa idemo tamo nekoliko puta godišnje.

Nismo bili ni do Sokograda.

To jedino kada smo sami, jer je tašta starija i ne odgovara joj previše pešačenje.

Svakako, biće prilike, verovatno..

Isprva je to bila Mazda MX5.
Međutim, vidim da bez 10+ hiljada evra nema dobre.
A za 20+ već ima odličnih.
Za još 10 preko, ima nova.
Ali, ni te odlične, pa ni nove, nisu tako dobre. Jer te Mazde pate od rđe.
Tako da bi trebao, ako već nisu za krpljenje, da je rasturim i dobro zaštitim.

Mnogo mi je to para i mnogo posla preko.

Onda sam otkrio Smart cupe/roadster.

Kažu da su u vožnji, odnosom snaga i težina, slični, ako ne i zanimljiviji od MX5.
Plus, manja registracija, potrošnja.. jedino što ima automatski/poluautomatski menjač. Ali, živeo bih sa tim.

I mogu se naći dobri za manje od 5 hiljada evra.

Samo, ne sviđa mi se to što se ne proizvode odavno, tj nema za naći mlađe. Plus.. i tih manje od 5 hiljada, ne znam da li bi mi bilo opravdano. Tj da li bi se dovoljno iskoristio.. ako je samo za avanture.

Sa druge strane, dobro bi mi došao, jer bih ga tada ustvari svakodnevno koristio za do posla i nazad. I tako sačuvao svoj trenutni Focus mk2 1.6 VCT, za prilike kada smo više od dvoje na putu.

A Focus mi je temperamentan pomalo.. tako da i on služi svrsi.

U neku ruku je suludo imati dva auta.
Dâ treba i supruzi, ok.
Oduvek smo i imali svako svoj automobil.
Danas njoj nije neophodan.
Da nije neophodan meni, ne bi ni toliko imali.

I tako.. razmišljam, vagam.. a vreme prolazi.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh