Šta ste radili danas?Dvanaesti deo.

Cim zmirka kontrolna lampa alternatora onda je masa problem.
Bas ovih dana se zlopatim sa led stopaljkama. Musterija donela, zapeo hoce led i hoce led. Ostatak instalacije je ko bombonica a ti samo resi ovo nesto malo sto ima. Od tog resavanja sam mic po mic dosao do toga da je 95% provodnika na traktoru ili izgoreno ili nagoreno tako da trenutno menjam komplet provodnike iako nije bio dogovor. U kutijima za osigurace, paljenom zicom premosteno.
Porucim rele za led migavce, platim ga sa postarinom 1150 i on ne radi. Okida, cuje se kako okida ali ne salje struju dalje. Zaliven momacki i nema sanse da ga otvorim.
 
Barbula.
Mjerio sam napon i jest niži da sad ne lupam koliko. Negdje jest problem u kontaktima pa kad ne ide kud treba , zbog loše vodljivosti, onda ide preko nečega što je na istoj žici.
Evo i neško 2563 kaže da je masa. Hvala obojici a što reče Momo, volim i zagonetke. Tek toliko da ne opustim mozak.
 
Ta masa zna dobro da pici po zivcima. Na stopkama na traktoru i prikolici bila slaba masa, i kada bi upalio zmigavac pozicija bi izvrsavala funkciju zmigavca. Kupio sam juce contact cleaner pa cemo videti kako radi, jebe me dzek u bunkeru kombajna i ne radi mi senzor za napunjenost.
 
Zamisli ceo dan smo bili trezni, na soda vodi, u isto vreme radio se krov na šupu, peče se rakija, vrši se suncokret, ja morao da bacim turu, u toj gužvi meni stigao i beton u mikser pa smo i nalivali stope, i tako.. Gužva.. E zato uveče daj ćevapa I daj piva.. Rakiju niko nije ni probao, nemamo pojma kakva je.. Kruška, santa marija, 2 tone..
 
IMG-20210922-163455.jpg

IMG-20210922-163502.jpg

Malo da okrpimo I ice atracto dekor na zid
 
Poslednja izmena:
Nazad
Vrh