Šta ste radili danas?Dvanaesti deo.

Neko ga je ukrao!!!!!
Nije ga bilo 3 dana i niko ga nije video da luta ulicama, posle 3 dana zvoni mi tel, zove čovek pecaroš, kaže ker je na kanalu, iza mosta levo nasipom još 4km
Put do kanala je 2km može se proći autom, nekad bio asvalt a sad rupa do tupe pliva pod 5cm vode.
I ker BLAGOJE na nasipu 6km od kuće čist ko okupan???????? I nije gladan?? A inače jede kao krokodil!!
Neko ga odveo i izbacio iz auta!
Čuli da ga tražimo, redak primerak BULLMASTIF čipovan
Trenutno ima 12 meseci i 50kg
fdd7084be2fc0fba8644af431d0d7579.jpg
119b4c661e7aefab04a73c337581d810.jpg


Prodao sam 'levator, šaljem spiralom
Dobar je
Ovaj je malo bolji, 7 meseci, 45 kg, svaki dan ginem sa mojima, ker samo guta, ne zvace nista.. hrane ga kao da je nilski konj.
Odem da kupim lanac, nemaju nista ozbiljnije, morao uzeti na meru za bikove
18d44201500f2b7ed64b91c57e49b1b4.jpg


Послато са SM-J710F помоћу Тапатока
787932835b5cd04b28ab41e8c44a0728.jpg
 
Godinama sam ih imao, mslm na nemačke ovčare
Prvo tamne skoro crne Cigan i Ciganka se zvali 10 g bilo kod mene
Pnda kupim VATRU i GROMA oni su bili kraće 3_4g
Trenutno imam nekog kantoprevrtača 300g žive vage sestrić našao u selu, ili dobio nemam pojma, zove ga MUNJA i baš je brz kao munja
Blagoje je trebao biti moj, ali kad sam ja odustao od pasa u dvorištu zet i sestra tražili da im ga dam
Blagoje je car jel ga ne interesuje nilo kakva fizička aktivnost osim plašenja naroda
Svaki dan laje po malo 1_2mim
Hrče kad spava
Pojava je, ogroman je, obožava decu!!




Prodao sam 'levator, šaljem spiralom
 
Ja uzeo jednog kavkaza...fin mali ali blenta😕 samo kakve ovce da cuva?-sreca pa nemam😌 i cobanina bi izgubio,imao zenku sar planinku ili sta je vec bila pustio je sa lanca odmah najvecu patku skembala u usta i gleda me😑...isto kao labrador retrivera sto imao bacis mu nesto da donese i to vise ne dobijes nazat...nikakav cuvar, da ti ukradu tv trcao bi za njime i daljinski da mu da...
 
I ovog su razmazili bas, nema pojma... al ne mogu reci, aktivan je bas, mnogo je hiperaktivan, preko cele noci laje a kad ne laje donosi krs u dvoriste, samo skuplja nesto! Panjeve kolike je dovukao, majka jedva odnela, ne znam zasto mu je to zanimljivo... zivotinje ga nerviraju bas, pre neki dan izasli prasici, kad je uhvatio jedno za malo ga ne udavi, sreca sto sam bio tu.
Sto neko rece blentav je, mislim da je zbog toga sto je razmazen, zna da pruzi sapu i tako po nesto...

Послато са SM-J710F помоћу Тапатока
 
Jede sve a decu obožava.
Nije jako agresivan, ali deca se igraju sa njim po ceo dan i njih obožava!!
A kako stari postaje agresivniji prema odraslima!
Npr moji kerovi su do sada imali 50-60 ugriza, ali nikad decu!!!!!!
Odustao sam od pasa jer su ogromna obaveza, ako hoćeš prave kvalitetne pse, nemam vremena za njih!
A žao mi je da ih drzim u boksu kao krokodile!!
Imam kamere
Sad ovaj MUNJA kantoprevrtač sve grize nosi sakriva ali zahvalan za održavanje, malo jede, malo sere, a izgleda da je inteligentan džukac!!
Trpim ga zbog sestrića



Prodao sam 'levator, šaljem spiralom
 
Ja uzeo jednog kavkaza...fin mali ali blenta😕 samo kakve ovce da cuva?-sreca pa nemam😌 i cobanina bi izgubio,imao zenku sar planinku ili sta je vec bila pustio je sa lanca odmah najvecu patku skembala u usta i gleda me😑...isto kao labrador retrivera sto imao bacis mu nesto da donese i to vise ne dobijes nazat...nikakav cuvar, da ti ukradu tv trcao bi za njime i daljinski da mu da...
Uzmi ti drugar dva -tri pulina pa ćeš da vidiš dal će neko ući u dvorište(ali nemoj 1-2 nego od tri pa naviše)oni koji imaju pulina potvrdiće što kažem,naravno ako ga ne drže unutra u sobi.........
 
A zasto ne bi usli u dvoriste ?,ja bi prvi usao i pored 10 pulina,to isutiras kao fudbalske lopte i ima da ih nema.Poredis pulina sa Sarplanincem je smesno,mom caletu je zenka sarplaninca izasla rano ujutru na ulicu davno,pre jedno 20 godina,muskarac je bio zatvoren,i ona je ni manje ni vise nego 4 pulina podavila cobaninu koji je prolazio sa kravama to jutro,igrala se sa njima kao igracke haha.Ovi nesto kao je grickaju a ona im cupa delove sa njih ,bilo jezivo,ali sta ces,cobanin pobegao nije smeo prici na 50 metara ali nam je rekao sta je bilo jer je hteo ostetu, a cale nije ni znao da je izasla na ulicu jer je bio u garazi u autu.Naravno,platili smo coveku ostetu,ne volim ja da zivotinje stradaju tako brutalno,to je tad bilo i nikad vise,mnogo,mnogo strozije smo pazili od tada na pse.Jer da nije tih pulina da se zanima Sarplaninka,nasla bi nekog drugog verovatno,krave valjda ne bi dirala...Ti mali psi su nista drugo do alarm,da ti izlazis iz kuce i delujes na lopove kako znas i umes,dok veliki psi vecinom oni deluju na lopove,ako ih ovi ne ubiju pistoljem ili nozem,ali ne pre nego sto i oni ne pustu krv.
 
Sta mi znaci ako je pas agresivan XD, a dovoljno je mali da ga nosis u jednoj ruci ?.Lopov ce 10 puta da razmisli pre nego sto udje u dvoriste pored velikih psa nego pored pikinezera,jedno je kad pas moze da te obori na zemlju zbog njegove velicine i tezine,a drugo je kad neki manji mogu samo da grickaju noge i eventualno da dohvate mu..a.Kad si na zemlji duplo si nesposobniji i isto toliko slabiji,pored npr 2 velika psa,dok ti bodes jednog nozem sa zemlje,drugom je potrebno samo jednom da dohvati tvoj vrat ,dovidjenja.
 
Puline ne volim meni su gadni
Imao sam nekad MADJARSKI PULI
Mnogo dobri psi!
Nisu moji nikad izlazili na ulicu!! Jer sam takav da kad vidim da krenu ja ih odma razduzim, prvo par puta batinama a onda zna se!!!!
I tudje teleportujem sa ulice
Imao sam 7 god kad me na ulici dok sam se vraćao iz škole komšijski pas srušio izujedao po ledjima, rukama guzici i glavi!!!!
Da me nije "oteo" drugi komšija verovstno bi me udavio, toliko o kerovima na ulici i mojoj ljubavi prema njima!!!
A taj izvesni nikad kasnije nije uspeo da othrani psa i neće ga imati dok sam ja u komšiluku!!!!!!
Jednom išao sam iz lova vodio ptičare na povodcu izlete komšijski pulini 4 kom napadnu nas ja pušku sa ramena i razmažem ih po ulici!!!!, Murija čuda sudovi povukao je tužbu!!! Ja imao pauzu lova 14 meseci ni on više nema pse
Šta će ker na ulici????????
A poznat sam kao seoski dželat, tako da nikad nikog nisam odbio kad me zvao da teleportujem kucu!!!
Nedao dragi Bog da vidim kako mooj ili bilo čiji pas napada dete, zna mu se!!!!!!


Prodao sam 'levator, šaljem spiralom
 
Samo vi probajte, pa tek onda pričajte iz iskustva,ne pričam ja o "sobnim pulinima".....................
To da išutirao bi vako pa nako,sve je to priča za malu decu,probaj da išutiraš 3-4 odjednom............igro bi ti Lambadu samo tako :ppozdrav:
 
Биће да није улазио код правих пулина.....леб те јебо, кад ауто нису појели, срећа па сам стигао прозор да затворим....гризу гуме, ретровизоре, бранике, ауспух, скачу преко хаубе....оцов ме теро да идем код човека на салаш ненајављен а лепо ми рекао да се јавим.....срећа ауто (нива) био службени и изронђан па се није видело.

Послато са Mi 9T помоћу Тапатока
 
Nazad
Vrh