Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dobar jeNeko ga je ukrao!!!!!
Nije ga bilo 3 dana i niko ga nije video da luta ulicama, posle 3 dana zvoni mi tel, zove čovek pecaroš, kaže ker je na kanalu, iza mosta levo nasipom još 4km
Put do kanala je 2km može se proći autom, nekad bio asvalt a sad rupa do tupe pliva pod 5cm vode.
I ker BLAGOJE na nasipu 6km od kuće čist ko okupan???????? I nije gladan?? A inače jede kao krokodil!!
Neko ga odveo i izbacio iz auta!
Čuli da ga tražimo, redak primerak BULLMASTIF čipovan
Trenutno ima 12 meseci i 50kg
Prodao sam 'levator, šaljem spiralom
Nije jako agresivan, ali deca se igraju sa njim po ceo dan i njih obožava!!Jede sve a decu obožava.
Uzmi ti drugar dva -tri pulina pa ćeš da vidiš dal će neko ući u dvorište(ali nemoj 1-2 nego od tri pa naviše)oni koji imaju pulina potvrdiće što kažem,naravno ako ga ne drže unutra u sobi.........Ja uzeo jednog kavkaza...fin mali ali blenta samo kakve ovce da cuva?-sreca pa nemam i cobanina bi izgubio,imao zenku sar planinku ili sta je vec bila pustio je sa lanca odmah najvecu patku skembala u usta i gleda me...isto kao labrador retrivera sto imao bacis mu nesto da donese i to vise ne dobijes nazat...nikakav cuvar, da ti ukradu tv trcao bi za njime i daljinski da mu da...