Šta ste radili danas?Dvanaesti deo.

Ma pulini ni za šta sem za ovce i krave da vijaju,da vidiš NLT (par)kad ulete u čopor pulina haos naprave.I ja sam držao da je to neka ekstra pasmina itd ali sam se razuverio.U mom komšiluku ima 4 farmera a još njih nekoliko prolazi oko imanja kada idu na pašnjak. Da ne preteram ima sigurno na terenu 6-7 čopora pulina,često ih posmatram i analiziram,koliko god da lepo teraju stoku za sve ostalo su jedna velika 0.S vremena na vreme zaboravim zatvoriti kapiju kad prolaze :)

@Arkadije дођи да те одведем код ових пулина, па их ти ишутирај ....Ал немој да зовеш у помоћ.....ја ћу на безбедно место.

Послато са Mi 9T помоћу Тапатока

Ne bih ja verovao ni ovim pikinezerima,što neko reče.Dok ti njega šutneš,pa još i ako ga promašiš-najebao si :ppozdrav:

Jexi ti to ujeo me patuljasti Škotski terijer za prst od noge nije bilo naivno uopšte!!
Kod drugarice u stanu, ja ustao pijem ka u on oči vadi u kupatilu zatvoren, meni bilo žao rekoh aj da ga pustim malo ja ga malo pustim , a on kad me ujeo oće oči napolje!!
Jexo sam mu mamu krvavu dan danas se boji mene!!!!!!!!
Ali nije zajebancija jedva sam ga skinuo, a ima od prilike 0,5_0,8kg, stvarno ne znam jel ima 1kg mali kao mače a grize kao krokodil!!!!!!!

Prodao sam 'levator, šaljem spiralom

Jel koga od vas kadgod gricnuo gusan? Ili povijao petao? Leb ti poljubim, kakvi kerovi, kakvi bakrači, da viš šta je zlo....

Počeo polako privoditi kraju oranje,sada sledi sklapanje cisterne za oseku. Konačno registrovao auto prikolicu.

Jexi ti to ujeo me patuljasti Škotski terijer za prst od noge nije bilo naivno uopšte!!
Kod drugarice u stanu, ja ustao pijem ka u on oči vadi u kupatilu zatvoren, meni bilo žao rekoh aj da ga pustim malo ja ga malo pustim , a on kad me ujeo oće oči napolje!!
Jexo sam mu mamu krvavu dan danas se boji mene!!!!!!!!
Ali nije zajebancija jedva sam ga skinuo, a ima od prilike 0,5_0,8kg, stvarno ne znam jel ima 1kg mali kao mače a grize kao krokodil!!!!!!!

Prodao sam 'levator, šaljem spiralom
Da nisi bio kod "drugarice" ne bi se desilo zlo

Послато са SM-J710F помоћу Тапатока

Evo sta sam pio danas interesantnije je 🙂Prvo popio kafu,2 caja pijem od jednom-popio vec jedan od kamilice a drugi od hibiskusa,sad upravo pijem od kantariona i nane i pojeo 2 zelene jabuke.

Malo pre bio kod zubara, zavrsio i odem u bife pored dok cekam kevu da popijem kavu bar. Ulazi inspektor iz nase stanice, kaze daj pivo 'vamo, uhvatise me radarom malo pre majke im ga lude, ode 5000 k'o na casni krst
Nisam smeo da dobacim nista, plako sam od smeha, dobro je kad i oni dodju gde se predvidja

Послато са SM-J710F помоћу Тапатока

Nazad
Vrh