Šta ste radili danas?Dvanaesti deo.

Učlanjen(a)
20 Sep 2011
Poruka
6.185
Lokacija
Novi Kozjak Banat
Vi menjate teze i od gotovog pravite veresiju za cim uopste nema potrebe, al ajd!

Kao prvo, da nismo u dogovoru, odmah bi platio +3000rsd geometru da mi uradi zapisnik o zauzecu, sa tim zapisnikom idem kod advokata bez ikakvih tenzija i naprezanja na sudu dobijamo sta nam dusa zeli, za ovo parce koliko je kod mene lepe pare mogu da se uzmu! Zasto bi ja razmisljao o bilo kakvom ulazenju u parcelu dok se sud ne zavrsi, pa niko nije blesav da to uradi!
ALI...sa ovim covekom sam dobar i na moju inicijativu sam ga zvao da ucestvuje u merenju i svoje parcele da bi nas jeftinije izaslo merenje i u takvom dogovoru nema tuzenja i svako ide u svoje (mada sam ja znao da idem na njega al sta sad meni trena da ga tuzim bez obzira na sumu novca, treba biti malo i covek, i on je to kupio nije sigurno sekao namerno!) I on je isao na onog drugog komsiju ne pumo 1-1,5m. Sta ce on tamo da radi misam ga pitao.
 
Učlanjen(a)
21 Avg 2013
Poruka
4.350
Lokacija
vrsac
Evo ja izlicitirao ove godine jednu licitacionu jedinicu od 16 ha koja ima 33 parcele i fali mi jedna parcela od 30ari,i nadjem je na GeoSrbiji i covek je spojio sa svojom i radi 20 godina. Ja mu rekao o cemu se radi i da treba da plati 5000.00 i on mi kaze da nece on nikome da plati,da me nije on terao da licitiram. Necu da propadnem za 5000.00,ali mi dodje na leto da mu pokosim iz principa,posto je takvo djubre od coveka
 

lovac luka

Član
Učlanjen(a)
24 Feb 2011
Poruka
3.145
Lokacija
obrovac
Počeli smo
Kakva li će biti ove godine????
Hoće li dočekati sledeću??


Poslato čelo bašče uz pomoć 'levatora
 
Vrh