Paracinac88
Član
Zavrsena ploca,sad sledi nastavak betoniranja staze
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pustio sam ti u pp..Paracinac88 ako može pusti u PP broj telefona od g-dina Petra. Hteo bih da se čujem s njim u vezi pluga. Hvala ti puno.
U tepsiji ima 2 domaca pileta,3kg krompira i jedna glavica kiselog kupusa.Миловане, 'е л' знаш да су забрањена окупљања? За ово твоје, треба проширено стрељачко одељење да све то пој'е.
Ил' су то фотки сачић, тепсијица, цепаничице, кромпирићи и.... голупчићи, ал' нас све вара перспектива.
Da li ja vidim duplo ili su bila 2 domaća i 2 strana,krompir ne računamU tepsiji ima 2 domaca pileta,3kg krompira i jedna glavica kiselog kupusa.
Rucalo nas je: 6 odraslih i dvoje dece. Hvala bogu svi smo ješni.
Tanko a širokoBaća samo tanko seci slaninu i ne jedi se ništa.
U saču ne razdvajam a u rerni se bolje pokazalo kad je odvojeno. Meso pusti masnocu po krimpiru i kupusu i bude lepo hrskavo od spolja a unutra se topi. Kad se pece pece zajedno sa krompirom bude previse vodenoŠto razdvaja meso? Mislim OK, sokovi se ocede i natope povrće, al što ih ne pomešaš?