Šta ste radili danas?Dvanaesti deo.

Danas ništa. Osjećam neku lijenost u kostima pa je najbolje ništa ne raditi. Od onog što se broji za rad samo donio drva da nebude hladno.
Sjedim slušam muziku. Malo čitam, malo na forum pa u krug.

Isprobao magacinska kolica koja sam napravio.
c64b888cdcc72421123fd8db988f5db6.jpg

Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka

Tata moj isto pravio lane i brzo nakon toga preparavio točkove od kolica, e sad ih guraš gde i kako hoćeš, ove male točkiće samo po ravnom betonu...

Imam par zmajevki tog biber crepa,i ja mislim nesto slicno uraditi za jedno stotinak m2 ispred supe jedne ,nije ni losa podloga za beton,kad se dobro izgazi masinama.

Миловане, 'е л' знаш да су забрањена окупљања? За ово твоје, треба проширено стрељачко одељење да све то пој'е. ;)

Ил' су то фотки сачић, тепсијица, цепаничице, кромпирићи и.... голупчићи, ал' нас све вара перспектива.

Миловане, 'е л' знаш да су забрањена окупљања? За ово твоје, треба проширено стрељачко одељење да све то пој'е. ;)

Ил' су то фотки сачић, тепсијица, цепаничице, кромпирићи и.... голупчићи, ал' нас све вара перспектива.
Ja sam isto hteo da pitam-možda je velika familija u pitanju.

Danas !!!
Lijep sunčan dan. Obišao jednu komšinicu i sve po redu kako je običaj. Kapućino, kolač, sok, razgovor kao sa komšinicom. :)
Izrezao jedan metar drva i sad čekam ručak.
Poslije, Bože zdravlja pa malo na Unu. Možda naleti koja mladica.

Nazad
Vrh