Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne možeš da raspoznaš u ovalu šta je prase a šta janje?Kako izgledaju ono ko giljotina ili baš ko makaze.
PS. Što mrzim kad izmešaju jagne i prase. Pojedem tri parčeta prasetine dok ne nadjem jagnjetinu i tu se već zasitim.
Pa da, i mi tako. Ne volim da vidim kicmu u ovalu ili od buta/plecke okrugle kosti. Maksimalno odvajamo. Sve sto ostane, ili gazda nosi kuci za dzukca, ili ostaje meni za mog. Nikakav problem.I mi pakujemo pola pola na ovalu, ili ako su neki malji ovali onda moze posebno.
Nisam vidjao tako izmesano da neko stavlja, nema nikakvog smisla.
Kosti sve vadim, bude samo meso Secku ovakvu imam ali lakse mi satarom i nozem.
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Svuda uglavnom ide pola-pola al kažem često se zeznem pa se uhvatim za prase.Ovaj fazon, ovo je slika sa neta. Kod nas je obicaj da ide pola pola, jer je lakse zbog serviranja,manje ovala (tanjira). Mada bilo je slucajeva gde smo pakovali posebno.
To se i moj ćale žali. Ne znam što toliko ljudi ne voli jagnjetinu.Veći je problem meni osobno što prasetina povuće miris jagnjetine.
Mogu kad je celo ... Šta znam, uglavnom prepoznam ali desi se da se zeznem. Plus ne mogu ispred ljudi da iprevrćem pola ovala.Ne možeš da raspoznaš u ovalu šta je prase a šta janje?