Sapatnik
Član
Јел тамо сви носите ножеве? Право чудо да има товљеника.
Сви мисле да је мени лако, не дај боже да им је овако.
Сви мисле да је мени лако, не дај боже да им је овако.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da, ima ih ove jeseni nenormalno i svuda, Ja sam do ove godine brao samo livadske šampinjone jer su me tako ljudi iz sela učili. Tj. čak i njih nisam brao sve jer su neki "iskusni" ljudi govorili da moraju imati debelu dršku i ne smeju imati suknjicu!?!- Što apsolutno nema veze sa realnošću.Kad je ovako vreme stalno kisa ili magla sta drugo raditi ......
Danasnji ulov.
Luka ako ne moze te da se izborite sami vi zoviteBoga mi danas sam se treznio celi dan, sinoć bila žurka u zadruzi malo sač malo ovo ono
Sutra opet žurka u zadruzi sač
Sve neke matore ovčurine jedemo dobićemo na krv
Sve neko časti za nešto i tako u krug, ovaca imamo rakije imamo a i duga je zima
Sent from my moto g(6) play using Tapatalk
Nista onda smatracu se prozvanimNebojša jedna takva ovčurina košta 8_10 crvenih
Od nje pošteno se najede 60 alavih ljudi
Nas ima oko 20 znači za 3 ture imamo
Jabuke su 8_10din kg svi kupujemo na tone pečemo rakidžon
Ima povrća i drva
Kakva je to zadruga, ima li zena tuBoga mi danas sam se treznio celi dan, sinoć bila žurka u zadruzi malo sač malo ovo ono
Sutra opet žurka u zadruzi sač
Sve neke matore ovčurine jedemo dobićemo na krv
Sve neko časti za nešto i tako u krug, ovaca imamo rakije imamo a i duga je zima
Нисам сигуран како се цигла правила али знам да су дрво штитили тако што су га премазивали загрејаном смешом воска и маслиновог уља. Тада је восак био само од пчела а и маслиново уље се није лажирало. И само најбољи квалитет.Ja imam rimskih cigala nestandardnog formata iz 4 veka n.e. popločanih na dvorištu...
Usfalilo klasičnih "švapskog" formata pa ubacili te rismke....
Neuništivo...
Šteta što je tehnologhija izrade izgubljena....
Ne smeta joj ni toplota ni vlaga...
U pravu si. To sam i ja nešto razmišljao ovih dana. Ljudi su čudni, bolje da ćutim. Neka bere ko šta hoće. I bolje ovako dok drugi ne jedu ove ljubičaste, ima više za meneSto se pecurki tice nemoj nikad nikog nagovarati ni na sta ,vrlo je nezahvalno jer moze da ti se obije o glavu.
Oticice neko nabrati neke koje samo lice na jestive imace zdravstvenih problema ,a ti mozes da ispadnes kriv.
Posle jednog loseg iskustva ja ne dajem savete cak ni kad mi donesu kuci da ih pogledam.
Naberu ljudi 2-3 kese gljiva ,donesu meni tri -cetiri komada da vidim jesu li jestive.Te tri su bile jestive, a u kesama bilo nekoliko komada koje samo lice na njih i posle bilo -Milan nam rekao da se jedu....
Zadruga je vlasništvo zadrugara!!Kakva je to zadruga, ima li zena tu
Kako se postaje clan?