Hvala Bogu citao sam ovo, imacu razlog sto odbijam motiku.Kog djavola sam ovo citao, sada ne smem uci u soju, a ima po koja ambrozija koju bi trebalo iscupati.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hvala Bogu citao sam ovo, imacu razlog sto odbijam motiku.Kog djavola sam ovo citao, sada ne smem uci u soju, a ima po koja ambrozija koju bi trebalo iscupati.
Mani ih... Nedavno sam video jednog u sred bela dana.Idi cupaj slobodno iz jazbine izlaze i aktivni su nocu....
Repa je niska, tako da nema izvlacenjaHvala Bogu citao sam ovo, imacu razlog sto odbijam motiku.
Neko vece sam isao kroz repu cupao do komsija po red ambrozije i u sredini proraslice koje ruzno izgledaju sa puta, pa je nesto trcalo ispod listova velicine zeca. Al ne jedim se, verovatno gricka koren.Repa je niska, tako da nema izvlacenja
Evo i ti si ko maj ćale. Manje više prinos, bitno kako njiva izgleda sa puta.Neko vece sam isao kroz repu cupao do komsija po red ambrozije i u sredini proraslice koje ruzno izgledaju sa puta, pa je nesto trcalo ispod listova velicine zeca. Al ne jedim se, verovatno gricka koren.
Aaaa druze batali, vidi ovako tona repe kosta oko 37-38e, ako mi po 2 reda pojede ambrozija, zapravo nek je ukupno 2 reda na duz od 400m...na prinos od prosle godine mene kosta oko 100e taj gubita. Za neku travku na sred njive u soji ne idem, to cale radi.Evo i ti si ko maj ćale. Manje više prinos, bitno kako njiva izgleda sa puta.
Mislim da ljudi malo više vode računa o tome nego št bi terbalo. Pogotovo kad se radi o tudjoj njivi.
Pa kod komšje baci to što počupa.A komsija?
Pa ne menja stvar mnogo. Kod komšije baciš, kod komšinice ubaciš.Možda je u pitanju i komšinica.