milovan vrsac
Član
Ima nas dosta u najuzoj porodici,ostao jos koji komad mesa svakom za danas i ode jagnje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Isto kod mene . Još ćale ne jede jagnjetinu pa tako da je ovo bila jedna od retkih prilika kada smo na stolu pored preseta imali i pola jagnjeta. Još ja se sve nešto molim, plus sa stomakom sam imao proble ko za k baš sad! Malopre pogledam u frižider ostalo par parčeta. Duša me zabolela.Ima nas dosta u najuzoj porodici,ostao jos koji komad mesa svakom za danas i ode jagnje.
Dukej, šta kažeš da si išao da kopaš?Išao sam da kopam soju (više je to prolaženje kroz nju pa da se isčupa poneko zelje ili štir koji viri iznad soje). U jednom momentu, nedaleko od mene nešto je šmugnulo kroz susedne redove. Ali nije bežalo daleko, možda samo par metara. Nisam video šta je, ako je zec manje više, ali ako je lisica, šakal, ili možda čak i jazavac us*o bi se živ. Bio sam odmakao jedno pedesetak metara od lenije, samo sam naparavio nalevo krug i vratio se na leniju. I tako sam naprasno završio sezonu kopanja, dalje kopam samo tamo gde vidim noge i gde stajem (soja je visine malo preko butina, gotovo je sklopila redove pa se i ne vidi gde se staje).
Ima ih veruj mi. Što kaže Milan izlaze uglavnom noću i dobro se kriju. Ja sam ih video jedino noću pored puta i naravno zagžene na putu često.За све ове године колико боравим у атару јазавца нисам видео , мислим да их код нас и нема.