Šta ste radili danas?Dvanaesti deo.

Da su i nasi dedovi tako radili i slicno razmisljali sad bi isao na praznu poljanu sa drvenim krstom a ne u crkvu :ppozdrav:
Dosta davno sam ucio veronauku I koliko znam CRKVA je skup 3 ili vise ljudi iste vere!!!
A ovo sto pricas je HRAM verski objekat!!
I ako si u hramu nisi blize BOGU nego kada si na njivi!!

Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ Тапатока

Razumeo si ti mene,ja nisam isao na veronauku mene su učili na salasu dok smo na raspustima provodili vreme.Najlakse je traziti neki izgovor i opravdanje a za par godina ce da nam nicu dzamije sa ovim sirijcima sto peske dolaze i lagano neprimetno ostaju ovde.Deca im vec pohadju skolu u Somboru.Hocemoli se i onda praviti toleratni kao sada?
http://www.pravoslavlje.net/index.php?title=Црква
ЦРКВА (грч. εκκλησία), Богом установљена заједница крштених и јединствених људских личности, уједињених вером у једнога Бога (Еф 4,5); Тело Христово коме је Он Глава (Еф 5,23; Кол 1,1:cool:. У свакодневној терминологији, реч црква, поред већ споменутих значења, употребљава се и за архитектонски објекат (зграда) у коме се врше богослужења - реч црква је грчког порекла - κυριακόν, буквално се преводи као "Господњи дом."

- - - - - - - - - -

Svoje voli tudje postuj!!!!!
Nikom ne nameci svoje!!!

Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ Тапатока

Eh kada napada
ead1b27c4e79a7498bcadfaaa02f8a64.jpg
f592974f29ebea65859606d3416da99b.jpg

1b291d478c257253242311aa0bd4de4b.jpg

Kardan koliko vidim, na drugoj slici u snegu, grtalica se zaglavila sto rece Goran Sultanovic. :osmeh:

Bio sam danas do Aradca po jagance [kupio sisancad] i usput video da u doljama gde je posejana psenica ima vode a na oranja nema,kako je mala razlika izmedju suse i viska vlage

Nazad
Vrh