Darko Dren
Član
Najteže što uzimam u ruke na Božić je flaša piva.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nemoj pivo,bolje je vinoNajteže što uzimam u ruke na Božić je flaša piva.
Nemoj pivo,bolje je vino
Kod nas za Badnji dan bilo 18c.Kao da je prolece i UskrsDa je vreme za Božić kao što bi trebalo (sneg i mraz) pa da pijem vino. Ali na ovim temperaturama uz prasence najbolje ide 'ladno pivo
@ диклофен. Мени као вернику је драго када чујем да је све више и више оних који се враћају Православној Цркви и окрећу се Богу без обзира шта су им дедови радили и били. Србија јесте најјача била када се Крст Часни љубио а Исус Христ славио. Исто тако вас као колегу друге вероисповести разумем да вас то жуља и да вам се гади јер никоме не одговара јака, сложна, Православна Србија са Крстом на челу. Али на жалост по вас времена се мењају....
Ne znam samo da li da se radujem zbog manjeg racuna za grejanje ili da tugujem sto se sunjke i kulenje nece lako osusiti ?Kod nas za Badnji dan bilo 18c.Kao da je prolece i Uskrs
@ диклофен. Мени као вернику је драго када чујем да је све више и више оних који се враћају Православној Цркви и окрећу се Богу без обзира шта су им дедови радили и били. Србија јесте најјача била када се Крст Часни љубио а Исус Христ славио. Исто тако вас као колегу друге вероисповести разумем да вас то жуља и да вам се гади јер никоме не одговара јака, сложна, Православна Србија са Крстом на челу. Али на жалост по вас времена се мењају....