savopunck
Banned
Pošto janjad?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koje je to mleko?Jel uspes da ih odhranis? Ja sam probao kod mene od nasih ovaca kad ima 3 kom ili nece da prihvati jagnje ali nisam uspevao, skoro kod komsije veterinara vidim mleko u prahu dzak 25 kg kaze da kosta oko 7500din i napravi od njega oko 150l mleka
Ide 5l vode i 1300g mleka
Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ Тапатока
HahaE da su vam i dve drugarice pa bog da vas vidi
To si cisto upravu druze@kardan ti znas da si mi najbolji prijatelj i ne kazem zbog ove klope....ne bih to uradio...
Prvo sam isneo orezane maline iskipovao bila puna prikolica ko sena
Opet cistio ovcama, I izvuko svinjski djubar iz avlije bas je SOCAN od nove godine izvukao sam na kamariste 28 prikolica, sutra opet u govnima kod drugara dao mi gomilu smeta mu u dvoristu ima jedno 8-10 prikolica sve izvlacim na kamariste na jednu njivu I uzgrcem ima tamo vec 50-60 prikolica sto od moje sto od tudje marve, komsije koje imaju tipa 1_2 prikolice pitaju jel mogu da iskipuju na moju gomilu, mrsko im da sire po svojoj njivi, a neki mi I daju da odnesem sebi, uzmem ako moze da se pridje utovarivacem da see tovari, ako mora rukom ne uzimam
Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ Тапатока