Bio sam do biciklara i on kaže da se pojeo navoj na vilama. Pošto nema takve iste vile, a ja nisam hteo nešto što odudara od originalnog izgleda (znam da ne može naći identično, ali bar da liči) onda smo zategli malo kontra maticom i sad je ok, tj. može da se vozi tako. Pa ako nekad naletim na takve vile onda ću ih promeniti, ako ne, kad postane nezgodno za vožnju onda ću gledati da uzmem neki drugi bajs. Nisam nikad imao aluminijumski, pa još ako ima neku amortizaciju sedišta da je malo prijatnije terati po lenijama, baš bi mi legao takav...
Uzgred, u kom rodu je po vama bicikl? Za mene je u muškom (bicikl), a vidim da mnogi govore u ženskom rodu (bicikla). Slično je i sa automobilima, npr. Lada je u ženskom rodu, ali Fića (Zastava 750) je za mene uvek bio u muškom rodu, i kad čujem ta/ona Fića skroz mi bude neobično...
Uzgred, u kom rodu je po vama bicikl? Za mene je u muškom (bicikl), a vidim da mnogi govore u ženskom rodu (bicikla). Slično je i sa automobilima, npr. Lada je u ženskom rodu, ali Fića (Zastava 750) je za mene uvek bio u muškom rodu, i kad čujem ta/ona Fića skroz mi bude neobično...