milovan64
Član
I ja ništa, i neću nikad nedeljom da radim. Poklonio nekim ljudima korišćene trake KPK, rešili da se oprobaju na 20 ari jesenjeg kupusa, i red je da im se pomogne. Da nas bude što više.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Francuz brate, i tebe hoće taj sport oko štrojenja prasadi. I mene zvali mnogi, dok sam se baktao oko prasadi i svinja. Sad` kad sam batalio, malo manje. Najgore je kad prerastu, morali smo neke i od 35kg da počistimo, pa teško prebole.
Dosad prevrtao i rastresao seno, mali predah uz forum pa idem da baliram sebi i jednom drugaru.
Sta koristis za prevrtanje i zgrtanje sjena,jel dva prikljucka ili jedan univerzalni i kako si zadovoljan?ja posjedujem trakasti grabuljar sa kaisima i planiram da ga prodam pa da kupim UNIVERSAL sto moze da vrsi dve operacije i da zgrce i da prevrce(rastresa).
u kakvom je stanju i kol'ko para ? meni treba takav
Kako se snalazis za utovar i vucu, u smislu jel placas radnike ili ti neko odradjuje ?danas prevrnuo 1.7ha lucerke, posle baliranje i vuca, danas izvuceno oko 500 bala