Lala iz Banata
Član
Da nisu u kakvom dilu sas drug predsednjik?KishRobert je napisao(la):taj je prdno u cabar...njegovi sogori manji od makovog zrna...samo su cutali,a oni najvecu povrsinu tamo rade...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da nisu u kakvom dilu sas drug predsednjik?KishRobert je napisao(la):taj je prdno u cabar...njegovi sogori manji od makovog zrna...samo su cutali,a oni najvecu povrsinu tamo rade...
Nema ga ni juce,a ni danas,verovatno je radio nesto u ataru presovao ili mozda spartao kukuruzeLala iz Banata je napisao(la):A di vam je Farmer Boba?dulegagic je napisao(la):Danas sam i ja bio prisutan na Ljutovo (onaj drugi sa kacketom "poljoinfo")
A sto se tice nasih opstinara i pomoci-kao sto ce pomoci svima vama,tako ce pomoci i nama
Cime, hoverkraftom?dulegagic je napisao(la):Nema ga ni juce,a ni danas,verovatno je radio nesto u ataru presovao ili mozda spartao kukuruzeLala iz Banata je napisao(la):A di vam je Farmer Boba?dulegagic je napisao(la):Danas sam i ja bio prisutan na Ljutovo (onaj drugi sa kacketom "poljoinfo")
A sto se tice nasih opstinara i pomoci-kao sto ce pomoci svima vama,tako ce pomoci i nama
U pravu je covek sto bi rek'o Djuro palica: "AJ CUTI UHAPSICE NAS NEKO" a i cigare vise nisu k'o sto su nekad bile,pa mi treba da pripazimo malko na jezik........Zoran Kostović je napisao(la):Samo se vi za......te, oni sve čitaju. Ja vam cigarete u zatvor donositi neću.
Nista mi ne pisemo sto nije tacno,uostalom sve ste videli i sami...IMT-550 je napisao(la):U pravu je covek sto bi rek'o Djuro palica: "AJ CUTI UHAPSICE NAS NEKO" a i cigare vise nisu k'o sto su nekad bile,pa mi treba da pripazimo malko na jezik........Zoran Kostović je napisao(la):Samo se vi za......te, oni sve čitaju. Ja vam cigarete u zatvor donositi neću.
EEE odvaleKishRobert je napisao(la):taj je prdno u cabar...njegovi sogori manji od makovog zrna...samo su cutali,a oni najvecu povrsinu tamo rade...
mozes da pocnes da spremas sa uljanu repicu i da ti stigne sledece godinešandor je napisao(la):Ludak koja kultura može da stigne ako se poseje za dva meseca tojest u augustu ovaj ne zna šta priča
Stvarno velika šteta
MONTOYA je napisao(la):bio Rumi na vašaru,sreo se sa članovima glaki i savoris