A kome to prodaješ?Meni je ostalo neupresovano 25 jutara slame a bojim se da neko ne zapali jer ima piromana na svakom čošku.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
na jako sam prometnom mestu...onom 100,onom 200,onom 50....ode,najduze 3 dana stoji na prikolici!Matić je napisao(la):A kome to prodaješ?Meni je ostalo neupresovano 25 jutara slame a bojim se da neko ne zapali jer ima piromana na svakom čošku.
jebote,kao kod doktoraKishRobert je napisao(la):@peto1
ok,dodji,al' se najavi prethodno!
Goran IHC je napisao(la):jebote,kao kod doktoraKishRobert je napisao(la):@peto1
ok,dodji,al' se najavi prethodno!
pa ko koga zajebe!peto1 je napisao(la):Posteno.
Kako ide kod tebe slama?KishRobert je napisao(la):presovao slamu za prodaju...nisam zglavno ni usao u selo,vec sam prodao!
ove godine sam vec prodao 3000 bala slame...90% atara sam pocistio!
Jel to racunas ukupan broj redova ili onaj prvi ili ti onaj sto se nevidi od stranica ne racunas mi smo pre 7-8 dana terali nekoliko tura i ovako je izgledalo ukupno 9 redova u Zmajevku i 10 u Utvu , a za zice se nesekiram ni ja kao ni tvoj deda di otkinem malko bude prekid fiksne telefonije i nista strasno , a nije se ni okrenuo kad tera ruju aaaaaaaa ..........Lala iz Banata je napisao(la):I mi kokamo po 8, ne sme vise zbog zica. Deda pre par dana sjeb'o jednu. Bole ga paja, nije se ni okrenuo.North ARMY je napisao(la):Ti si makar u kondiciji,ja ovo radim amaterski da pomognem drugu mada smo sve i doneli mi omladinci jer mu cale nije kuci,ima oko 1300-1400bala i to bi bilo to,ali su velike i jako teske a ima nekad kad lete mogao bih i po 2 bale...
Mi na zmajevku tovarimo 8 redova a ja sa nepunih 173 cm moram da skacem kad dodje do zadnja 2 reda...
40din/bala.tibor je napisao(la):Kako ide kod tebe slama?