Dolovac
Član
Juce postavili ispred moje kuce lezeceg policajca i postavili znakove swe uredno nema sta... a danas sedim i cepam od smeha kako samo prelecu kako sa 80km/h lepo puca swe Na ulazu sam u selu i tako da tu niko neusporava
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dok se nenaviknu ljudi bice svasta.......Dolovac je napisao(la):Juce postavili ispred moje kuce lezeceg policajca i postavili znakove swe uredno nema sta... a danas sedim i cepam od smeha kako samo prelecu kako sa 80km/h lepo puca swe Na ulazu sam u selu i tako da tu niko neusporava
Moraces da zoves Katanica iz Katrge extra majstor i extra cenafrancuz je napisao(la):Balirao, pa nece, pa sveze 6 pa preskoci, pa sve u P....M...inu
Pa prodao pecenjari 5 kom prasadi, pa prodao 2 isprasene krmace,
sve u svemu, danas ja dobar
tibor je napisao(la):
Ceo dan baliranje
Farmer Bob je napisao(la):Juce konacno doneli zadnji deo II deteline(720 bala),ovrli zadnjih 2.5 jutra psenice(29mc/kj),sinoc mi net bio nedostupan , a DANAS prvo balirao usluzno,(kao sto kaze Kish Robert),al'sad stvarno 1400 bala slame x 20 din,kasnije krunili kukuruz za stoku(sin i njegovo drustvo),a pred vece blizu sela(varosice )pokosio jutro III deteline i pokosim jedan zahvat popreko ogledne njive kukuruza LG i to deca natovarila za krave.Sad treba to da "upeglam"sa setvospremacom i da postavim table
Da,a jos mi se nocas otelila krava(sama),cuo neku galamu pa skocio da vidim,kad ono....tele!!
Sutra baliranje deteline(rodjaku),a kasnije slama......