francuz
Prijatelj Foruma
Okaci neku fotku, moj surak trazi nestoNorth ARMY je napisao(la):savo ako ti treba jedna drljaca 4 krila za 70-80e klinovi solidni,ram pukao ali moze lako da se sredi javi se
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Okaci neku fotku, moj surak trazi nestoNorth ARMY je napisao(la):savo ako ti treba jedna drljaca 4 krila za 70-80e klinovi solidni,ram pukao ali moze lako da se sredi javi se
gde ti je ta drljačaNorth ARMY je napisao(la):savo ako ti treba jedna drljaca 4 krila za 70-80e klinovi solidni,ram pukao ali moze lako da se sredi javi se
nemoj da te cuju ovi iz evropeLala iz Banata je napisao(la):Danas smo malo klali
Pa nego i to ce da bude SVETSKI A NAS iz Novog Sada.........Kengur je napisao(la):E to ce biti traktor
A sta ce mu faliti imace 4 tocka, motor, menjac, rotaciju, kabinu ko pravi traktor.IMT-550 je napisao(la):Pa nego i to ce da bude SVETSKI A NAS iz Novog Sada.........Kengur je napisao(la):E to ce biti traktor
Mozda ti i ja projektujemo neki novi model tipa "Srborus" ili jos bolje "Lalarus"? Imao bi cak i klimu i rotaciju i cetri radna fara...Attila M. je napisao(la):Još ako ja dotad dobijem diplomu i zaposlim se tamo... Tek ćete onda videti šta je Novosadski Belarus!
Lala iz Banata je napisao(la):Mozda ti i ja projektujemo neki novi model tipa "Srborus" ili jos bolje "Lalarus"? Imao bi cak i klimu i rotaciju i cetri radna fara...Attila M. je napisao(la):Još ako ja dotad dobijem diplomu i zaposlim se tamo... Tek ćete onda videti šta je Novosadski Belarus!
Ondak mora i, sto bi moja strina rekla, flizider.Attila M. je napisao(la):Lala iz Banata je napisao(la):Mozda ti i ja projektujemo neki novi model tipa "Srborus" ili jos bolje "Lalarus"? Imao bi cak i klimu i rotaciju i cetri radna fara...Attila M. je napisao(la):Još ako ja dotad dobijem diplomu i zaposlim se tamo... Tek ćete onda videti šta je Novosadski Belarus!
I DRŽAČ ZA PIVO!!! A možda i dva! Jedan zavarimo za točak za one koji više vole s penom.
mirmag je napisao(la):
O njegovu glavu..francuz je napisao(la):2 prasenja, 12 i 13 komada.....1 manjkalo, na njegovu glavu....