savoris
Član
zaboravih reći i da sam ložio vatru u kući ![Sramota ::sramota:: ::sramota::](/styles/default/xenforo/smilies/poljoinfo/sramota.gif)
![Sramota ::sramota:: ::sramota::](/styles/default/xenforo/smilies/poljoinfo/sramota.gif)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
pa nije on mator covek!!peto1 je napisao(la):@ savoris
Ajd kazi da si obukao i dugacke gace.
Garniture rezervnih gumica za petoletkine cilindre i ventile uzimam samo original PPT u prodavnici u Novom Sadu. Juce sam bas kupovao za kombajn i nisu ni skupe, garnitura gumica za hidraulicni cilindar od tockova kosta 750 dinara.danger je napisao(la):danas se igrao sa vazdusnim kocnicama,rastavljao ventile prao podmazimao al![]()
![]()
,negine nov,jel zna neko gde ima i koliko
,dal postoji set za reparaciju,samo gumice te,otprilike znam sta zeza,ima unutra jedna gumica na osovini (kao gumica ventila) koja je razlokana i propusta zrak i kad pustis kocnicu nikako da se vrate klipovi
![]()
![]()
Ja jos ni zimi ne nosim dugacke gace kao neki mladiKishRobert je napisao(la):pa nije on mator covek!!peto1 je napisao(la):@ savoris
Ajd kazi da si obukao i dugacke gace.
![]()
Djavo bi ga znao...moguce...case ih je napisao(la):da to nije od onog tvog udesa?!?mirmag je napisao(la):Od doktora do doktora zbog ledja...ovi nasi nemaju pojma sta mi je,a ja se raspadam od bolova![]()
![]()
Druze ne bih da baksuziram,ali je lako moguce da ti je jos onda napukao neki prsljen pa tek sad dolaze bolovi,sa mnom je u banji bio jedan momak koji je prosao kao i ti,posle udesa sve ok e onda je kasnije pocelo da boli...mirmag je napisao(la):Djavo bi ga znao...moguce...case ih je napisao(la):da to nije od onog tvog udesa?!?mirmag je napisao(la):Od doktora do doktora zbog ledja...ovi nasi nemaju pojma sta mi je,a ja se raspadam od bolova![]()
![]()
Isti slucaj je i kod mene.North ARMY je napisao(la):Druze ne bih da baksuziram,ali je lako moguce da ti je jos onda napukao neki prsljen pa tek sad dolaze bolovi,sa mnom je u banji bio jedan momak koji je prosao kao i ti,posle udesa sve ok e onda je kasnije pocelo da boli...mirmag je napisao(la):Djavo bi ga znao...moguce...case ih je napisao(la):da to nije od onog tvog udesa?!?mirmag je napisao(la):Od doktora do doktora zbog ledja...ovi nasi nemaju pojma sta mi je,a ja se raspadam od bolova![]()
![]()
![]()
Kako sam bio u Prolom Banji, meni bi bolje! Ali, izgleda da se mora ici opet... Ali ovaj put u Banju za nerotkinjecase ih je napisao(la):Isti slucaj je i kod mene.North ARMY je napisao(la):Druze ne bih da baksuziram,ali je lako moguce da ti je jos onda napukao neki prsljen pa tek sad dolaze bolovi,sa mnom je u banji bio jedan momak koji je prosao kao i ti,posle udesa sve ok e onda je kasnije pocelo da boli...mirmag je napisao(la):Djavo bi ga znao...moguce...case ih je napisao(la):da to nije od onog tvog udesa?!?mirmag je napisao(la):Od doktora do doktora zbog ledja...ovi nasi nemaju pojma sta mi je,a ja se raspadam od bolova![]()
![]()
![]()
![]()