Milanche
Prijatelj Foruma
Vuko djubre i pokiso skroz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
danger je napisao(la):danas menjao pakne na zmajevkama kad gle cuda......dosao mi u goste NA,malo smo pa je otisao al bez piva,da sam mu dao opet bi se negde zabio motorom,ovako mi cista savest,ajd jedno pitanje jest da nije na mestu,jedna me prikolica zeza,jel neko remontovao ventile za kocnice,kad stisnem kocnicu klipovi isteraju,kad pustim nece da se vrate ili se vrate polako posle 1 minut,dal je do onog sto se okrece jacina kocenja ili onaj drugi deo,uglavnom sam rastavio oprao ocistio podmazo oba dela pa cemo sutra videti dal sljaka,jel neko imao problem ,izvinite za off
ja sam u podrumu ostavio vodu... ali sam zato kod mene i kod komšije iz dvorišta izbacio...vosi je napisao(la):izbacivao sam vodu iz podruma
@peto 1peto1 je napisao(la):@ acA cS prO
Sta mi sve radimo i nekad danjom i nekad nocom pa se ne falimo, a bas smo sretni.
da to nije od onog tvog udesa?!?mirmag je napisao(la):Od doktora do doktora zbog ledja...ovi nasi nemaju pojma sta mi je,a ja se raspadam od bolova
Rale 83 je napisao(la):Rastavio varijator jutros pa krenuo po kais, Pozarevac-Lucica-Smederevo-Kovin-smederevo-Smederevska palanka-Velika plana-Zabare-Petrovac na mlavi -kobilje