Kosjerac
Prijatelj Foruma
Savo koje pečurke skupljaš one što se jedu jednom ili više puta.savoris je napisao(la):uz put tražio gljive i skoro ništa nisam našao
(malo šale)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Savo koje pečurke skupljaš one što se jedu jednom ili više puta.savoris je napisao(la):uz put tražio gljive i skoro ništa nisam našao
savoris je napisao(la):jutros pazario berač , trampao ga za nekog fita tipa dizela i malo
posle toga išao gledao neku šumu da kupim , uz put tražio gljive i skoro ništa nisam našao
a u toku dana uradio patos na nekoj prikolici
a kiša cijeli dan drkala me
Kosjerac je napisao(la):Savo koje pečurke skupljaš one što se jedu jednom ili više puta.savoris je napisao(la):uz put tražio gljive i skoro ništa nisam našao
(malo šale)
Kako da ne.... 4 ture iz dvorišta, dve sa placa i dve za pare....zorancile je napisao(la):8 x 1000 dinara ?
danger je napisao(la):danas menjao pakne na zmajevkama kad gle cuda......dosao mi u goste NA,malo smo pa je otisao al bez piva,da sam mu dao opet bi se negde zabio motorom,ovako mi cista savest,ajd jedno pitanje jest da nije na mestu,jedna me prikolica zeza,jel neko remontovao ventile za kocnice,kad stisnem kocnicu klipovi isteraju,kad pustim nece da se vrate ili se vrate polako posle 1 minut,dal je do onog sto se okrece jacina kocenja ili onaj drugi deo,uglavnom sam rastavio oprao ocistio podmazo oba dela pa cemo sutra videti dal sljaka,jel neko imao problem ,izvinite za off
acA cS prO je napisao(la):zavrsen prijemni......... JUPI,JUPI
sad mogu mirno da se opustim i docekam zetvu
i nas da spasiš od školskih izvještaja konačnoacA cS prO je napisao(la):zavrsen prijemni......... JUPI,JUPI
Attila M. je napisao(la):acA cS prO je napisao(la):zavrsen prijemni......... JUPI,JUPI
Pitanje je: da li će išta ostati za žetvu!? Plašim se šta ću videti u ataru kad prestane ova kišurina...
acA cS prO je napisao(la):Attila M. je napisao(la):acA cS prO je napisao(la):zavrsen prijemni......... JUPI,JUPI
Pitanje je: da li će išta ostati za žetvu!? Plašim se šta ću videti u ataru kad prestane ova kišurina...
pa valjda ce biti bar se nadam iskreno.
savoris tebi ako smetaju obavestenja, nemoj ih citati, ja samo kazem sta sam radio danas, i da sam srecan
savoris je napisao(la):acA cS prO je napisao(la):Attila M. je napisao(la):acA cS prO je napisao(la):zavrsen prijemni......... JUPI,JUPI
pa valjda ce biti bar se nadam iskreno.
savoris tebi ako smetaju obavestenja, nemoj ih citati, ja samo kazem sta sam radio danas, i da sam srecan
ako tebi smetaju moji komentari nemoj ni ti njih čitati
Isti problem imam i ja,ne pusta vazduh iz cilindra nakon prestanka kocenja,jedino kad okrecem rucicu za ispustanje.Sledi rastavljanje ventila.danger je napisao(la):danas menjao pakne na zmajevkama kad gle cuda......dosao mi u goste NA,malo smo pa je otisao al bez piva,da sam mu dao opet bi se negde zabio motorom,ovako mi cista savest,ajd jedno pitanje jest da nije na mestu,jedna me prikolica zeza,jel neko remontovao ventile za kocnice,kad stisnem kocnicu klipovi isteraju,kad pustim nece da se vrate ili se vrate polako posle 1 minut,dal je do onog sto se okrece jacina kocenja ili onaj drugi deo,uglavnom sam rastavio oprao ocistio podmazo oba dela pa cemo sutra videti dal sljaka,jel neko imao problem ,izvinite za off