Kengur
Član
danger je napisao(la):jedan od komisije g-din Subotic je urednik jedne emisije na radio pa uput snimim sa njim kratak intervju sta se ocekuje od prinosa itd bla bla bla
Jes rek'o bar istinu,da smo nezadovoljni a svim uslovima ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
danger je napisao(la):jedan od komisije g-din Subotic je urednik jedne emisije na radio pa uput snimim sa njim kratak intervju sta se ocekuje od prinosa itd bla bla bla

Prvo što sam krenuo da radim kada mi je Otac dao vlast nad traktorom je da u njega nabavim svu potrebnu opremu od rotacije preko pp aparata do kutije sa prvom pomoći. Šta više: i onaj hebeni znak za spora vozila sam naručio čak iz Amerike... Sad mi još fali da nabavim onaj zaštitni prsluk i onda sam valjda gotov.

ti pa on kao japanac samo radi 

Sto nisi pozvao Mityoo-u da izvuce i tu jos neku cisternu vode kad je vec poceo kao JKP higijena.......Ranko Cuvrk je napisao(la):Gledao kako voda iz zapusteni i zakorovljeni kanala izljeva i topi usjeve![]()