Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
okle prašina pored tolike kiše?Ranko Cuvrk je napisao(la):Mijenjao krila bitera na Z-141 pa sam se nagutao prasine a zetva jos nije pocela.
Kengur je napisao(la):Eh, da procitamo i neku dobru vest.
Jos jednom
Opa!!E pa srecan ti put,lep provod i pazi i ti sta radis?!Da ne bude posle:"ej,drustvo ja moram da se zenim...."Sika je napisao(la):ceo dan se spremao za more...krecem veceras u 9 tako da me nema 10 dana...pozdrav za sve i pazite sta radite...
zar nije ta utakmica vec odigrana?Farmer II je napisao(la):Malo oko kombajna, pa namestali antenu od tv-a, pa sad gledam utakmicu Nem-Srb potpuno opušteno
Vrsac je na kraju sveta signal im stize sa malim zakasnjenjem.mucobieno je napisao(la):zar nije ta utakmica vec odigrana?Farmer II je napisao(la):Malo oko kombajna, pa namestali antenu od tv-a, pa sad gledam utakmicu Nem-Srb potpuno opušteno
peto1 je napisao(la):Vrsac je na kraju sveta signal im stize sa malim zakasnjenjem.mucobieno je napisao(la):zar nije ta utakmica vec odigrana?Farmer II je napisao(la):Malo oko kombajna, pa namestali antenu od tv-a, pa sad gledam utakmicu Nem-Srb potpuno opušteno