KishRobert
Prijatelj Foruma
kombajn spremili,posle baliranje usluzno,sad ![Spavam :spavam: :spavam:](/styles/default/xenforo/smilies/poljoinfo/spavam.gif)
![Spavam :spavam: :spavam:](/styles/default/xenforo/smilies/poljoinfo/spavam.gif)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Attila M. je napisao(la):Problem je što naš Duka nije tako zabiven u neku zabit! Svaka šuša zna di je Dragačevo!Doći će mu oni u goste sa sve ivicom i maricom!
![]()
Kosjerac je napisao(la):Komšo sačekaće oni još koji dan dok ne uzmeš avans za malinu.Dukanac je napisao(la):Cuti dobro sam prosao, imam jos dve kazne, al nisu videli, samo najvecu su primetili
Attila M. je napisao(la):@Dukanac
Nećemo ulaziti u detalje šta su ti radili u sobi broj 15!![]()
Dukanac je napisao(la):Attila M. je napisao(la):@Dukanac
Nećemo ulaziti u detalje šta su ti radili u sobi broj 15!![]()
To cu zadrzati za sebe....![]()
![]()
![]()
Imaces prilike sam da vidis sta se dogadja u takvim sitacijama, mlad si zivot je pred tobom
![]()
![]()
![]()
![]()
Dukanac je napisao(la):Za tebe ce biti konzilijum cika policajaca![]()
![]()
A mislim da si imao kontakata sa njima posto znas da je mracna soba, dug tvrd pendrek, mnogo si sumljiv....
![]()
Nasi cenjeni moderatori ce nas poslati na godisnji odmor jer smo nas dvojica i u ovoj temi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dukanac je napisao(la):Ma ni kafu mi nisu ponudili a 6h smo se druzili, sramota!!!!![]()
![]()
![]()
Dukanac je napisao(la):Ni kafu, ni rakiju ni pivo, nista... Ma daleko im lepa kuca.... Ovo sam im platio, platicu im jos 9000 sto imam duzan, i dok ne stignu nove kazne miran sam...![]()
Dukanac je napisao(la):Al si bistar ko mutna Marica...![]()
![]()
To ti pisi po tvojim lamparijama, a ja prelazim na trotinet... Ali neka ih neka pisu kazne za celave gume i tehnicku neispravnost, samo neka ne otvaraju furgon, greota da mi zaplene drogu
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Branko je napisao(la):Najbolje za prljave tablice...
Mene kad vide sa Tamićem, odma' se "vataju" za ručnu kočnicu.