KishRobert
Prijatelj Foruma
kombajn spremili,posle baliranje usluzno,sad
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Attila M. je napisao(la):Problem je što naš Duka nije tako zabiven u neku zabit! Svaka šuša zna di je Dragačevo! Doći će mu oni u goste sa sve ivicom i maricom!
Kosjerac je napisao(la):Komšo sačekaće oni još koji dan dok ne uzmeš avans za malinu.Dukanac je napisao(la):Cuti dobro sam prosao, imam jos dve kazne, al nisu videli, samo najvecu su primetili
Attila M. je napisao(la):@Dukanac
Nećemo ulaziti u detalje šta su ti radili u sobi broj 15!
Dukanac je napisao(la):Attila M. je napisao(la):@Dukanac
Nećemo ulaziti u detalje šta su ti radili u sobi broj 15!
To cu zadrzati za sebe.... Imaces prilike sam da vidis sta se dogadja u takvim sitacijama, mlad si zivot je pred tobom
Dukanac je napisao(la):Za tebe ce biti konzilijum cika policajaca A mislim da si imao kontakata sa njima posto znas da je mracna soba, dug tvrd pendrek, mnogo si sumljiv....
Nasi cenjeni moderatori ce nas poslati na godisnji odmor jer smo nas dvojica i u ovoj temi
Dukanac je napisao(la):Ma ni kafu mi nisu ponudili a 6h smo se druzili, sramota!!!!
Dukanac je napisao(la):Ni kafu, ni rakiju ni pivo, nista... Ma daleko im lepa kuca.... Ovo sam im platio, platicu im jos 9000 sto imam duzan, i dok ne stignu nove kazne miran sam...
Dukanac je napisao(la):Al si bistar ko mutna Marica... To ti pisi po tvojim lamparijama, a ja prelazim na trotinet... Ali neka ih neka pisu kazne za celave gume i tehnicku neispravnost, samo neka ne otvaraju furgon, greota da mi zaplene drogu
Branko je napisao(la):Najbolje za prljave tablice...
Mene kad vide sa Tamićem, odma' se "vataju" za ručnu kočnicu.