šandor je napisao(la):Završio danas poslove na njivi sad sledi pranje mašina![]()
Svaka čast!
Danas imao ispit, čini mi se da sam elektro-pneumatiku razbio, a hidrauliku kontam da ću morati da doradim u Julu.
![Haha :haha: :haha:](/styles/default/xenforo/smilies/poljoinfo/haha.gif)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
šandor je napisao(la):Završio danas poslove na njivi sad sledi pranje mašina![]()
Sumadinac-Gruzanin je napisao(la):1:0 za nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sumadinac-Gruzanin je napisao(la):u pravu si atila obrisao sam post
Sumadinac-Gruzanin je napisao(la):Nisam znaoali ako volis da se zezas ,kad god hoces tu sam![]()
pa di zurite onda..........KishRobert je napisao(la):jutros smo jednogmaknuli,posle smo usluzno kosili jecam,pa to je jos vlazno!
musterija rece terajte,mi teramo!IMT-550 je napisao(la):pa di zurite onda..........![]()
KishRobert je napisao(la):musterija rece terajte,mi teramo!IMT-550 je napisao(la):pa di zurite onda..........![]()
Covece!!!Pa,zato ste vi tako "bucmasti".Pa ovo je mislim trece klanje koje si ovde prijavio ovog proleca.....KishRobert je napisao(la):jutros smo jednogmaknuli,posle smo usluzno kosili jecam,pa to je jos vlazno!